Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőket szidalmazó férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket szidalmazó férfiak vajon tudják, hogy azzal, hogy ilyenné teszik ezt a topicot az összes normális lány el fog innen tűnni, aki eddig normálisan írt itt?

Figyelt kérdés

Nekem is ez az utolsó kérdésem az oldalon, többet nem fogom látogatni. Egyszerűen meguntam, hogy hazugnak és minden egyébnek vagyok nevezve, meguntam a farokküldős, fenyegetős üzeneteket. Semmi értelme megpróbálnk segíteni, úgysem akarnak változni.

Az marad, hogy egymásnak irogathatják a kérdéseiket és egymásnak szidhatják tovább a nőket

2017. okt. 29. 17:29
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
22%

Egyébként meg nem érzem szükségét, hogy nekem most bármilyen szinten magyarázkodnom vagy bizonygatnom kellene bármit is a köztudottan tökéletes életet élő gyakoris népségnek.

De, hogy válaszoljak, bármikor lehetne ilyen kapcsolatom mert most is nem egy lánnyal kavarok. Egyszerűen NEKEM nincs rá szükségem, világos? Kész, pont.

2017. okt. 29. 18:58
 32/39 anonim ***** válasza:
66%
#31 Hiszi a piszi. Legalább magadat ne álltasd.
2017. okt. 29. 19:04
 33/39 anonim ***** válasza:
61%
Jaguár, csak ennyit tudsz? 30 évesen kavarni? Nice job...
2017. okt. 29. 19:08
 34/39 anonim ***** válasza:
57%

"mert most is nem egy lánnyal kavarok"

vasárnapi mese matiné? :)

amúgy meg ha nem akarsz senkinek bizonyítani akkor minek szórsz el ilyen infó morzsákat a gyikeseknek állandóan, mekkora alfa lett belőled?

jobb néha csendben maradni, és akkor (talán) nem tűnsz napról napra nagyobb verébnek.

2017. okt. 29. 19:12
 35/39 anonim ***** válasza:
65%
Na megnyugodtam, hogy nem csak én találom furcsának őt :D (és szánalmasnak :D)
2017. okt. 29. 19:13
 36/39 anonim ***** válasza:
49%

Én inkább azt tartom szánalmasnak, hogy az állandóan itt lógó emberek életképtelen, szánalmas jelzőkkel illetnek olyanokat akik szabadidejükben feljönnek válaszolgatni.

Meg mások magánéletáben turkálva akarják megmondani, hogy ki hogyan éljen ahelyett, hogy a sajátjukkal foglalkoznának.

Másrészt, soha nem állítottam magamról, hogy alfa lennék, ezt pár feltehetően irigy ember kezdte el itt hangoztatni.

Arról meg, hogy a gyakorin kívül is léteznek lányok akiket ismerek és neadjisten érdeklem is őket megint nem szorul magyarázatra. Ha savanyú a szőlő arról nem én tehetek. Az pedig végképp nem érdekel, hogy ki mit hisz itt bárkiről és fröcsög személyeskedő stílusban úgy, hogy valójában semmit nem tud róla.

A kérdező pont ezeket unta meg, engem meg szimplán nem érdekel.

Egyedül annyiról tehetek, hogy a nevem mindig látható, gyakran beleszövöm saját tapasztalataimat egy válaszba és ezáltal, aki ilyen módon támadási felületet hagy magán azt könnyebben megtalálják. Viszont pont azért gondolom inkább őket szánalmasnak mert az anonimitás leple mögül szurkálnak gyáván miközben egész nap itt lógnak. :)

2017. okt. 29. 19:25
 37/39 anonim ***** válasza:
33%
Ha vállalnod hogy névvel vagy fent, bírni kell az esetleges kritikát is :)
2017. okt. 29. 19:52
 38/39 anonim ***** válasza:
Azért mielőtt elmennél... javaslom, hogy pörgess át pár topikot, azt' nézd meg, hogy milyen pontokat kapnak a hasonlóan normálisan válaszoló, segítő szándékú férfiak.
2017. okt. 29. 20:30
 39/39 anonim ***** válasza:
Mikor jön el az a nap amikor a "rinya" kérdést figyelmen kivül hagyjátok. "Már megint a napi rinya" Élvezitek megalázni őt, azért válaszolok.
2017. okt. 29. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!