Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket szidalmazó férfiak vajon tudják, hogy azzal, hogy ilyenné teszik ezt a topicot az összes normális lány el fog innen tűnni, aki eddig normálisan írt itt?
Nekem is ez az utolsó kérdésem az oldalon, többet nem fogom látogatni. Egyszerűen meguntam, hogy hazugnak és minden egyébnek vagyok nevezve, meguntam a farokküldős, fenyegetős üzeneteket. Semmi értelme megpróbálnk segíteni, úgysem akarnak változni.
Az marad, hogy egymásnak irogathatják a kérdéseiket és egymásnak szidhatják tovább a nőket
Gondolom te vagy az egyik normális, segítőkész lány az oldalról. Nem lep meg, többnyire pont a "normális" lányok szókincse merült ki a "férfiatlan, szánalmas, csicska, lúzer" és hasonló szavakból válaszok terén.
Érdekes, nekem is nyers és szókimondó a stílusom, de soha nem leltem örömöm abban, hogy számomra idegen embereket ilyen sértő, személyeskedő jelzőkkel illessek, hacsak a kérdése/válasza tényleg nem abból állt kizárólag, hogy napi 20 órát sír a sarokban mert két hónapja/egy éve nincs senkije vagy ehhez hasonló. De lúzernek vagy csicskának akkor sem neveznék senkit, ha csak trollkodnék egy kérdés alatt. Ezen szavakat csak unintelligens emberek használják.
jaguár te kb minden nőben a pinát látod csak.
mesélj kérlek volt e valaha egy épkézláb kapcsolatod, ami a kölcsönös bizalomra meg az érzelmekre alapult?
kétlem.
jó hogy senki nem akar veled találkozni, mert mint írtam te minden nőben a csak a pinát látod, és ezt a csajok hamar kiszagolják :)
Ha már olyan jól ismersz, hogy ilyen kijelentéseket tegyél akkor talán tudni kellene a kérdésedre is a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!