Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig menjek el Vele kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig menjek el Vele kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Van egy ferfi akit meg hetekkel ezelőtt ismertem meg egy szulinapi bulin. Közös ismeros szuletesnapja volt megrendezve. Beszelgettunk, masnap találkozóra hivott, talalkoztunk beszelgettunk setalgattunk a találkozó végén volt csók is. Ezután 1-2 nap múlva neki elkellett utaznia, de mindenkepp szeretne folytatni a beszelgetest. Beszelgettunk végig amíg más városban volt hívott irt mikor mi. Miután hazajott, nemsokára rá talalkoztunk is, a helyzet úgy hozta szexeltunk is. Dolgoznia kellett masnap is sajnos, de mindvegig beszeltunk, mind addig amíg be nem ragtam mert ez bután fog hangzani de én ahhoz szoktam, hogy nyomulnak, jönnek, akarnak engem. Ő pedig némiképp visszafogottabb, néha néha tok

Kellemetlenül éreztem magam mintha csak én miattam beszélgetnénk. Így miután ez az érzés bennem csak erosodott, közöltem h ne eroltessuk, és (volt egy másik pali azzal talalkozgattam, akit ez idő alatt "tartottam"- csunya dolog ez van, ha már valogathatok megteszem, nem kerek véleményt.) Erről ő nem tudott semmit kb miután közöltem hogy ne eroltessuk annyit felelt rá h ha így gondolom akkor oké.

Kb egy hétig volt ez a nemasag, meg a másik pali, ez idő alatt rajottem hogy lehet én reagáltam túl, mert sokat dolgozott nem ott állt a feje ahol kellett volna, illetve a legelején is közölte h ő tok béna a randizgatasokban és nézzem el neki.?

Így bocsánatot kertem Tőle és szerettem volna folytatni a beszelgetest, talalkozgatast ő bele is ment gondolta h csak a hiszti jött ram és majd idovel lenyugszom.

Így aki kalapban volt tartva, lezártam.

Megbeszéltük a talit a héten, amit nem ígért mert nem biztos h vegez a munkaval de mindenfelekepp szeretne majd talalkozni. Viszont most a találkozó előtt állunk és megint azt érzem hogy csak én akarom ezt az egeszet. Most is én kerdezek rá mi legyen stb. Nem ő.

A beszelgetes megvan, de ez a része....

Az illeto 27 éves, hagyjam az egészet a fenebe vagy mit lehet kezdeni ezzel a helyzettel? Egyaltalan nem érzem úgy h ő akarna ezt az egészet és már megint annak a szélén állok hogy szxrok bele, több hatarozottsagot várnék egy 27 éves felnőtt férfitól:-(

2017. okt. 28. 23:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Megha en nem is uzom a "kalapos" sztorit, en a helyedbe oda tancolnek vissza, segitene a gubancot elsimitani addig, amig nem talalsz mast. En is ezt akartam, csak akivel nincs meg a "kemia", en ahhoz nem tudok ugy hozzanyulni 😁 Tudod ez a szazat visszautasitok egyert szituacio... De sokat segitett volna, csak en ilyen bena vagyok.
2017. okt. 29. 00:14
 12/20 anonim ***** válasza:
79%
Masodik korben ovatosabb? Meg ennel is? Ne mar... Most ez komoly? Meg nincs par hete ismerkedesre? Kozelebb allok a harminchoz, de mindigis csodalkoztam ezen, hogy hogy csinaljak ezt az erzelemmentes kapcsolatot egyesek... Megismerkedunk valakivel, szepen lassan kialakul minden es "alakulas" kozben is lehet erezni, hogy kellesz-e vagy sem. Hova varjak? Minek? Ami megy, megy, ami nem, annak annyi. Aki erosebb termeszetu, magabiztosabb fellepesu no, mint en, annak nem kellenek ilyen tesze-tosza palik. Igenis legyen egy ferfi erosebb jellem, ereztesse, hogy szeret es foglalkozik velem. Nem kertuk, hogy minden percben velunk legyen, csak velunk foglalkozzon, de oszinten... aki volt szerelmes, az tudja, hogy ez milyen. Hat nem olyan felszines, mint ahogy ezt sokan kezelik...
2017. okt. 29. 00:29
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem elég egyszerűnek tűnik a képlet.

2 eset van :

- Szeret, de félénk, ès meglepted azzal, hogy leràztad, és valami megtört benne, nem akarja megégetni magát.

2. Nem kellesz eléggé a szexes alkalom utàn. Viszont lekoptatni nem fog, talonban vagy tartva. Ha èpp jobb időtöltése nincs, még mindig ott lehetsz, és megdughat. Jártam ilyen cipőben...

Azt elmondtad neki őszintén, hogy az a bajod, hogy nem érzed rajta a lelkesedést? Ha igen, ès ezek után sem vàltoztat, akkor viszont jól teszed, ha befejezed vele a kapcsolatot.

2017. okt. 29. 05:02
 14/20 anonim ***** válasza:
52%
Gyerekes.Túlságosan ráakaszkodtál.Sokat dolgozik,nem minden percben rajtad pörög az agya.
2017. okt. 29. 06:14
 15/20 anonim ***** válasza:
54%
12-es válaszoló. Egyszerűen nem mindenki olyan, mint a te ideálod. Van, aki nehezebben nyílik meg, és nehezebben lesz lelkes, ragaszkodó. Ettől még nem tesze-tosza valaki, hogy nem első pillantásra lett halálosan szerelmes és nem üldözi a szerelmével a másikat. Őszintén szólva én meg azt nem szeretném, ha valaki az első perctől rámakaszkodna, aki félig még idegen és csak pár hete ismerem.
2017. okt. 29. 07:47
 16/20 anonim ***** válasza:
64%
A par het az nem elso perctol ragaszkodas. 1-2 honap foleg. Nem kell hazassagot tervezni, mindig egyutt lenni. De ereztessuk a masikkal, hogy fontos es nincs elhanyagolva. Egy-egy kedves uzenetet, egy meglepetest bele lehet csempeszni a napokba. Te is irtad kedves utolso... nehezen nyilik meg. De aki kicsit vehemensebb termeszetu es nem nyamnyila, az nem fogja beerni ennyivel. Ez edeskeves egy olyan embernek, aki mar tul van a "kedvelem vagy meg sem" korszakon. En is szeretek belecsapni az eletbe es tudom milyen ez. Es ne mondd, hogy benned nem ebresztene ketseget, hogy csak szexre kellesz neki.
2017. okt. 29. 10:37
 17/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszokat.

Igen 16os beletalalt a kozepebe, én nem értelek benneteket túlzott raakaszkodas? Ezt megint honnan a ...... vontatok le? Ő irogat, nem én, en a talira kérdeztem rá, mert kicsit unom már ezt az irkalast, és rákérdeztem mi legyen mert én is úgy terveznem a napomat, mert igenis az Ő vele való talit fontosabbnak tartottam, mint az hogy megint elmenjek és egy palival talalkozzak meg elmenjek bulizni, és elutasítottam azt is.

Ha ez raakaszkodas Nektek, Raadasul ezt is Ti Nagyokosok ennyibol vontatok le mint ami fentebb le van írva, annyit kívánok nektek hogy legyen egy csajotok aki meg az üzeneteitekre se valaszol kb 1honapos ismerkedés után, és akkor irkalhatjatok ide kifelé az "összes nő kxrva" című mesét meg a "az kell a nonek h leszxrjam" Című témát Persze, nektek az kell, de ne csodalkozzatok ha eletetekben véletlenül egy értelmesebb not sodor eletek az elet, és így "nem fogtok raakaszkodni" elmondasotok szerint ezt hivjak nem torodomsegnek vagy beleszxrasnak kinek hogy tetszik, ha ő egy idő után beleun a dolgokba, meg nagyobb szxrt fogtok visszakapni a nyakatokba és akkor mehet a nyavogas Ti ferfiak Gyongyei:-)

Akinek nem inge.....! Akinek emg igen ajánlom próbálja fel!

2017. okt. 29. 10:57
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
A lenyeg, hogy vedd vissza a kalapos urget es most ezt pattintsd le :) Nekem is sikerult, Neked is menni fog. Par het depi, de megeri :)
2017. okt. 29. 11:20
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Erre most nem nagyon lehet mit írni.Ha nyögvenyelősnek érzel valamit,az bizony az is.Ami meg nem megy,azt ne erőltesd.Persze,egy férfinak is meg kell adni a bátorítást,de szerintem ha onnantól ő nem érdeklődő és lelkes,ott valami nem gömbölyű.
2017. okt. 29. 18:29
 20/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, látom, a szövegértelmezés nem nagyon megy. A ráakaszkodás nem rád vonatkozott. DE nincs kedvem elmagyarázni.

Ha nincs kedved pár hetet várni, míg kialakul egy kapcsolat, akkor ne várj, lépj tovább.

2017. okt. 30. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!