Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig menjek el Vele kapcsolatban?
Van egy ferfi akit meg hetekkel ezelőtt ismertem meg egy szulinapi bulin. Közös ismeros szuletesnapja volt megrendezve. Beszelgettunk, masnap találkozóra hivott, talalkoztunk beszelgettunk setalgattunk a találkozó végén volt csók is. Ezután 1-2 nap múlva neki elkellett utaznia, de mindenkepp szeretne folytatni a beszelgetest. Beszelgettunk végig amíg más városban volt hívott irt mikor mi. Miután hazajott, nemsokára rá talalkoztunk is, a helyzet úgy hozta szexeltunk is. Dolgoznia kellett masnap is sajnos, de mindvegig beszeltunk, mind addig amíg be nem ragtam mert ez bután fog hangzani de én ahhoz szoktam, hogy nyomulnak, jönnek, akarnak engem. Ő pedig némiképp visszafogottabb, néha néha tok
Kellemetlenül éreztem magam mintha csak én miattam beszélgetnénk. Így miután ez az érzés bennem csak erosodott, közöltem h ne eroltessuk, és (volt egy másik pali azzal talalkozgattam, akit ez idő alatt "tartottam"- csunya dolog ez van, ha már valogathatok megteszem, nem kerek véleményt.) Erről ő nem tudott semmit kb miután közöltem hogy ne eroltessuk annyit felelt rá h ha így gondolom akkor oké.
Kb egy hétig volt ez a nemasag, meg a másik pali, ez idő alatt rajottem hogy lehet én reagáltam túl, mert sokat dolgozott nem ott állt a feje ahol kellett volna, illetve a legelején is közölte h ő tok béna a randizgatasokban és nézzem el neki.?
Így bocsánatot kertem Tőle és szerettem volna folytatni a beszelgetest, talalkozgatast ő bele is ment gondolta h csak a hiszti jött ram és majd idovel lenyugszom.
Így aki kalapban volt tartva, lezártam.
Megbeszéltük a talit a héten, amit nem ígért mert nem biztos h vegez a munkaval de mindenfelekepp szeretne majd talalkozni. Viszont most a találkozó előtt állunk és megint azt érzem hogy csak én akarom ezt az egeszet. Most is én kerdezek rá mi legyen stb. Nem ő.
A beszelgetes megvan, de ez a része....
Az illeto 27 éves, hagyjam az egészet a fenebe vagy mit lehet kezdeni ezzel a helyzettel? Egyaltalan nem érzem úgy h ő akarna ezt az egészet és már megint annak a szélén állok hogy szxrok bele, több hatarozottsagot várnék egy 27 éves felnőtt férfitól:-(
Nekem elég egyszerűnek tűnik a képlet.
2 eset van :
- Szeret, de félénk, ès meglepted azzal, hogy leràztad, és valami megtört benne, nem akarja megégetni magát.
2. Nem kellesz eléggé a szexes alkalom utàn. Viszont lekoptatni nem fog, talonban vagy tartva. Ha èpp jobb időtöltése nincs, még mindig ott lehetsz, és megdughat. Jártam ilyen cipőben...
Azt elmondtad neki őszintén, hogy az a bajod, hogy nem érzed rajta a lelkesedést? Ha igen, ès ezek után sem vàltoztat, akkor viszont jól teszed, ha befejezed vele a kapcsolatot.
Köszönöm a valaszokat.
Igen 16os beletalalt a kozepebe, én nem értelek benneteket túlzott raakaszkodas? Ezt megint honnan a ...... vontatok le? Ő irogat, nem én, en a talira kérdeztem rá, mert kicsit unom már ezt az irkalast, és rákérdeztem mi legyen mert én is úgy terveznem a napomat, mert igenis az Ő vele való talit fontosabbnak tartottam, mint az hogy megint elmenjek és egy palival talalkozzak meg elmenjek bulizni, és elutasítottam azt is.
Ha ez raakaszkodas Nektek, Raadasul ezt is Ti Nagyokosok ennyibol vontatok le mint ami fentebb le van írva, annyit kívánok nektek hogy legyen egy csajotok aki meg az üzeneteitekre se valaszol kb 1honapos ismerkedés után, és akkor irkalhatjatok ide kifelé az "összes nő kxrva" című mesét meg a "az kell a nonek h leszxrjam" Című témát Persze, nektek az kell, de ne csodalkozzatok ha eletetekben véletlenül egy értelmesebb not sodor eletek az elet, és így "nem fogtok raakaszkodni" elmondasotok szerint ezt hivjak nem torodomsegnek vagy beleszxrasnak kinek hogy tetszik, ha ő egy idő után beleun a dolgokba, meg nagyobb szxrt fogtok visszakapni a nyakatokba és akkor mehet a nyavogas Ti ferfiak Gyongyei:-)
Akinek nem inge.....! Akinek emg igen ajánlom próbálja fel!
Kérdező, látom, a szövegértelmezés nem nagyon megy. A ráakaszkodás nem rád vonatkozott. DE nincs kedvem elmagyarázni.
Ha nincs kedved pár hetet várni, míg kialakul egy kapcsolat, akkor ne várj, lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!