Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig menjek el Vele kapcsolatban?
Van egy ferfi akit meg hetekkel ezelőtt ismertem meg egy szulinapi bulin. Közös ismeros szuletesnapja volt megrendezve. Beszelgettunk, masnap találkozóra hivott, talalkoztunk beszelgettunk setalgattunk a találkozó végén volt csók is. Ezután 1-2 nap múlva neki elkellett utaznia, de mindenkepp szeretne folytatni a beszelgetest. Beszelgettunk végig amíg más városban volt hívott irt mikor mi. Miután hazajott, nemsokára rá talalkoztunk is, a helyzet úgy hozta szexeltunk is. Dolgoznia kellett masnap is sajnos, de mindvegig beszeltunk, mind addig amíg be nem ragtam mert ez bután fog hangzani de én ahhoz szoktam, hogy nyomulnak, jönnek, akarnak engem. Ő pedig némiképp visszafogottabb, néha néha tok
Kellemetlenül éreztem magam mintha csak én miattam beszélgetnénk. Így miután ez az érzés bennem csak erosodott, közöltem h ne eroltessuk, és (volt egy másik pali azzal talalkozgattam, akit ez idő alatt "tartottam"- csunya dolog ez van, ha már valogathatok megteszem, nem kerek véleményt.) Erről ő nem tudott semmit kb miután közöltem hogy ne eroltessuk annyit felelt rá h ha így gondolom akkor oké.
Kb egy hétig volt ez a nemasag, meg a másik pali, ez idő alatt rajottem hogy lehet én reagáltam túl, mert sokat dolgozott nem ott állt a feje ahol kellett volna, illetve a legelején is közölte h ő tok béna a randizgatasokban és nézzem el neki.?
Így bocsánatot kertem Tőle és szerettem volna folytatni a beszelgetest, talalkozgatast ő bele is ment gondolta h csak a hiszti jött ram és majd idovel lenyugszom.
Így aki kalapban volt tartva, lezártam.
Megbeszéltük a talit a héten, amit nem ígért mert nem biztos h vegez a munkaval de mindenfelekepp szeretne majd talalkozni. Viszont most a találkozó előtt állunk és megint azt érzem hogy csak én akarom ezt az egeszet. Most is én kerdezek rá mi legyen stb. Nem ő.
A beszelgetes megvan, de ez a része....
Az illeto 27 éves, hagyjam az egészet a fenebe vagy mit lehet kezdeni ezzel a helyzettel? Egyaltalan nem érzem úgy h ő akarna ezt az egészet és már megint annak a szélén állok hogy szxrok bele, több hatarozottsagot várnék egy 27 éves felnőtt férfitól:-(
azt írtad, hívott, írt. Nem értem, mi nem tetszett/tetszik pontosan?
Nincs pár hét időd, hogy kivárd, mi alakul ki egy lehetséges kapcsolatból, mert azonnal kell valaki?
Ha úgy érzed, nem kellesz neki eléggé, akkor ne keresd, lásd meg, keres-e ő. De amúgy te ejtetted őt, jó vicc, hogy második körben óvatosabb.
Te soha nem voltál egyedül, mindig volt valakid? Hova ez a sietség?
Több mint féléve nincs senkim, és életemben két kapcsolatom volt.
Alkalmikban se voltam.
Úgyhogy nem kapcsolat függő vagyok, de azt aláírom hogy turelmetlen vagyok sajnos.
Ezért a felszínes jelző?:-)
Köszönöm a választ, négyes, viszont szinten nem a kérdésemre kaptam választ!
Ezt a felszinesseget nem igazán értem, lehet csak az én koreimben jelent mas fogalmat mint amiről Te beszelsz, de felreertes ne essék, nem kotoszkodesbol írom de biztosan a "butasagombol" adódik hogy nem igazán érzem magamenak ezt a jelzőt, főleg nem a leírt helyzetben.
Szia!
En is ugyanebben a cipoben jartam. Huszas eveiben elo lany vagyok, csak en nem tartogattam "potlekot" helyette. Szoval mintha csak miattam lett volna tartva a kapcsolat. 1 honap alatt beleuntam, o is a munkara fogta, de nekem sem semmi az idobeosztasom, megis ugy alakitottam a dolgokat, hogy hozza igazodjak vagy legalabbis gyakran egyutt lehessunk. Na o pedig nem, merthat tudtam, hogy milyen a melo es megoldhatta volna, na de mindegy. Szoval kibekultunk, de messze nem olyan, mint volt. Es utana hagytam. Ugy ereztem, hogy o hagyja magat, mindenben en dontottem (ha akarta), en erolkodtem, o pedig sokszor lekoptatott. Adtam neki sok eselyt... hogy ennyire toketlen volt-e vagy csak szexet akart, nem tudom, fura volt. Egyiket sem akartam es mielott megeltem volna a vilag vege hangulatot miatta (mert erzelmileg elkezdtem kotodni hozza), azelott inkabb lezartam. Mondjuk rohadt egy erzes volt, mert en folytatni akartam es meg hajtottam volna erte, csak en nem szeretem, amikor nincsenek ugy odaig meg vissza ertem, ahogy en ertuk :) Nem hiszem, hogy langyos vizben kellene megbirkoznunk a szerelemert :)
Köszi nyolcas!
Úgy gondolod ez is arra mehet ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!