Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a társadalo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a társadalom megítélésében az a férfi király aki már rengeteg nővel szexelt, rengeteg barátnőn "túl van", viszont ha egy nő szexelt túl sok férfival annál nincs nagyobb szégyen?

Figyelt kérdés

Tehát ha valaki benyögi férfiként, hogy már 40 nővel volt életében például, akkor azt mondják neki, hogy ez az Bélukám, 40 nő eddig? az szép teljesítmény, király vagy, faxa gyerek vagy

Viszont ha egy nő nyögne be egy ilyet egy társaságban, hogy már 40 pasival lefeküdt, akkor "mekkora ordas nagy qurva vagy"

Tehát hatalmas a különbség a kettő között, ég és föld.

Hogy alakult ez a nézet ki társadalmi szinten?

2017. okt. 28. 19:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert beteg.
2017. okt. 28. 21:12
 12/14 anonim ***** válasza:
47%

Az ilyen búfelejtetőkhöz való rohangálásotok miatt vagytok kvának tartva. Mit csodálkoztok, ha be is valljátok magatoknak? Szoptok, basztok itt-ott és a férfi szemében nem vagytok tünemények akkor nem kell ilyen kérdéseket kiírni.

Amikor elmész ilyen búfelejtő körökre akkor te sem leszel ám különb attól mint aki a bútól megvigasztalja a lelkedet.

2017. okt. 28. 21:19
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én a saját véleményem alapján alakítom a dolgaimat és elhiheted,egyiknek sem fogok tapsolni. Nem érdekel kimondottan,hogy kinek ki hogyan és hányszor volt meg,de azért az ilyen emberekről van véleményem.

Ad 1.: Ha egy ilyen kaján kujon party pasi akarna velem cicázni,akkor hamar találkozna az ajtófélfával. Nem bírom az ilyen fajtát.. Társnak teljesen alkalmatlan. Az ilyenekből nem kérek.

Ad 2.: Anno volt egy nagyon jó,szuper és normális barátnőm. Egy idő után nagyon megváltozott... Nekem sok fiú haverom volt,emiatt ő is bekerült a társasági körbe. Nagyon élvezte a dolgot. Olyannyira,hogy mindegyik srácnak nekidörgölődzött. Nyílvánosan tette a fejét a srácoknak. Még annak is amelyiknek barátnője volt. Lassan már nekem lett kínos a viselkedése és a haverjaim sem kértek a dologból. Hát azt hiszem jól döntöttem,hogy megszakítottam vele a kapcsolatot. Többet ilyen barátnőből nem kérek... Okkal.

2017. okt. 28. 22:58
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én egyébként férfiként egyáltalán nem vagyok híve a nőről nőre dolognak. Én a kapcsolatok híve vagyok.

Nem kedvelem egyik nem részéről sem ezt a hedonista viselkedést.

Mivel én ilyen vagyok, így elvárom ezt a nőtől is, de sajnos nehéz olyan nőt találni akinek az értékrendjébe szintén ne lenne az benne, hogy összefekszik néha valakivel akivel nincs is kapcsolatban.

Maradi vagyok, nehéz is így, de ez van.

Jó, talán még a szexkapcsolatot elnézem. De nem azt ami két hétig tart, hanem ami szinte kapcsolat, csak éppen a szoros együttélés hiányzik belőle, mert azt nem akarják a felek. De egyébként van közös érdeklődésük a szexen kívül és más programok is.

2017. okt. 28. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!