Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy fiú félelemből törli le a lányt msn-ről, meg nem lép, mert azt hiszi hogy a lány túl jó neki? És ezért csak nézi semmi más?
Felvettem msn-re 1 hónapja,állítólag letörölt.Ráköszöntem a buszmegállóban,azóta nem köszön rám.Semmit sem lép,csak néz.Pár napja viszont haverjával beszéltek rólam valószínűleg,mert haverja nézett engem,meg mikor kijöttek akkor ezt mondta neki a srác:MERT nem ismerem!
Ölelkeztem egy fiúbarátommal,meglátott,és belebámult a szemembe...Nem érti senki a srácot:D:D Remélem,egy kis segítséget kapok tőletek!:)18/L
Egoista vagy...
"a lány túl jó neki?"
Eből én azt veszem le hogy nem is akar megismerni.
Sztem hagyd...
Unalmas vagy.
Én akkor törlök valakit, ha unalmas ember, és nincs miről beszélni vele.
Igen, lehet azt hiszi, jártam már így... Rá pár évre vallotta be a srác részegen, amikor már mindegy volt... :D
Vagy az is lehet, amit már előttem is írtak, hogy valaki ellened hangolja, esetleg valójában unalmasnak tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!