Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretni akarok már. Hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretni akarok már. Hol tudok pasit keresni? :D:S:*

Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 10:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mennyi?
2010. máj. 30. 11:28
 12/19 anonim ***** válasza:
50%
"Amelyik csaj nem talál pasit,az válogatós!" vagy kövér =D
2010. máj. 30. 12:08
 13/19 anonim ***** válasza:
írj privit
2010. máj. 30. 12:58
 14/19 anonim válasza:

10:51 - nek igaza van!

egy csomó ilyen lány mászkál pl. plázában akik csak a "modell arcú" fiúkra buknak ... volt b.nőm is ilyen volt pl. jártunk 3 évet erre meg karácsony után bejelentette 1 héttel hogy már másik fiúja van 0.o azt miben volt jobb ? abban hogy helyesebben nézett ki azt cső -.-" szánalmasak ezek a lányok (Tisztelet a kivételnek , már ha van)

2010. máj. 30. 13:34
 15/19 gabriell88 ***** válasza:

Minden kedves Férfinak üzenem, h nem pancser a kérdező.. aki nem tudja hol ismerkedik válogatós???????

Igen de miért is ne lennénk!!!mert sajnos a mai pasik között kevés az igazi FÉRFI, nézz szét nyugodtan... azt veszem észre, h már a 23 év felettieknél is megvan ez az emo stílus:s nyálasak,semmi férfias nincs bennük...és a legtöbb már elnézést(kivételek vannak) de még hülye is, értelmes mondatot nem tud kinyögni a száján ha meg netán sikerül olyan stílusban, h rögtön menekülőre fogja az ember...Szóval már bocsánat, hogy válogatunk, de vannak még igazi nők akik igazi Férfit keresnek...

Gabriel

2010. máj. 30. 15:21
 16/19 skelton ***** válasza:
Nekem egy ilyen nő kéne, aki tud szeretni. Csak az a baj h ahhoz képest még fiatal vok de normális is.
2010. máj. 30. 15:48
 17/19 A kérdező kommentje:

Gabriel.. kőszőnőm :*

édes vagy..

hát .. ésmég engem oltanak,hogy ribanc hát pff..

Én tudnék szeretni.. :]

2010. máj. 30. 16:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Hozzám nem kellene levinni a lécet, de szerintem nekem hozzád igen:)
2010. máj. 30. 16:55
 19/19 gabriell88 ***** válasza:

igazán nincs mit, bár őszintén megmondva nem védeni akartalak, csak ez a véleményem...nehéz mostanság igazi férfit találni sajnos...

gabriel

2010. máj. 30. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!