Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új párom kirohanásai ellen mit tegyek?
Nagyon szeretjük egymást, de olyan dolog történt ami teljesen elbizonytalanít. Kb. 1 hónapja együtt lakunk fél év ismeretség után. Az utóbbi 2 hétben 3 nagy veszekedésünk volt, amikor 1X szabályszerűen féltem is tőle, és ezt az oldalát eddig nem ismertem.
Kis dolgokból indul, amit én azt hiszem, hogy simán meg tudunk beszélni, amikor ő egyszer csak robban, káromkodik, elrohan, nem lehet szólni hozzá, csúnyán megsért verbálisan.... Majd idővel megnyugszik...
Azt mondja, hogy szeret úgyan úgy, és amit akkor mond csak felindulásból mondja, ne lovagoljak ezen.
Kiderült, hogy ezek a robbanások az előző kapcsolataiban is megvoltak.
Javasoltam, hogy egy pszichologus esetleg tudna segíteni ezen, de elzárkozik ettől...
Te gyökér! Honnan veszed a bátorságot, hogy így beszélj egy ismeretlen emberről? F..zfej...
Tényleg nagyon normális és nyugodt ember lehet, végülis csak háromszor ordibált és használt lábtörlőnek.
Maradj vele, remek férfi - csak kérlek, gyereket ne szülj neki.
Tudod, apa és anya 12 ÉV alatt sem kiabáltak és csapkodtak, de ha neked normális, hogy két hét alatt ilyen szinten kiborul, akkor tényleg ostoba vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!