Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha engem soha nem ért szexuális zaklatás/beszólogatás az azt jelenti, hogy nagyon csúnya vagyok?
Nehogy már ebben mérd, hogy szép vagy-e vagy sem?! Hidd el, hogy akit ért ilyen, az egyáltalán nem bóknak fogja fel!
Inkább örülj, hogy nem történt veled ilyen! És most nem a fütyülésre, meg utcai beszólásokra gondolok, én az utóbbi napokban rettenetes történeteket olvastam.
Én sem értem, miért ebben mérsz. Tulajdonképpen ha normális flörtölés, vagy ismerkedõ-helyeken történõ ismerkedés sem ért téged, akkor megérteném, hogy ezen gondolkodsz.
Ez a kérdés nekem tényleg úgy hangzik, mintha a zaklatásokat irigyelnéd, ahelyett hogy normális kapcsolatokban, udvarlásban mérd azt, hogy "szép vagy-e".
Arra a kérdésre, hogy csúnya vagy-e, a tükör egyértelmū választ ad.
Szerintem lehet, neked az a bajod, hogy nem ismerkedsz, így normális férfiaktól nem kapod a bókokat, amitõl vonzónak érezhetnéd magad, mert nem vagy kapcsolatban, ezért a zaklatoktól várod a kárpótlást, hogy legalább õk bókoljanak. Normális férfiak meg nem fogják tolakodó bókokkal megáldani azt, aki nem ismerkedik. Nem ismerlek, de erre következtettem a kérdésbõl.
igen.
és ha ért zaklatás, de soha nem 10/5-ös feletti pasitól, az is azt jelzi hogy csúnya vagy.
sorry, és welcome in the team
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!