Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha engem soha nem ért szexuáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha engem soha nem ért szexuális zaklatás/beszólogatás az azt jelenti, hogy nagyon csúnya vagyok?

Figyelt kérdés
2017. okt. 24. 15:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
67%
Inkább hihetetlen.
2017. okt. 24. 16:10
 12/19 anonim ***** válasza:
89%

Nehogy már ebben mérd, hogy szép vagy-e vagy sem?! Hidd el, hogy akit ért ilyen, az egyáltalán nem bóknak fogja fel!

Inkább örülj, hogy nem történt veled ilyen! És most nem a fütyülésre, meg utcai beszólásokra gondolok, én az utóbbi napokban rettenetes történeteket olvastam.

2017. okt. 24. 16:13
 13/19 anonim ***** válasza:
60%
12-es, hol?
2017. okt. 24. 16:14
 14/19 A kérdező kommentje:
10, 12: ha szerintetek hiányolom, olvassátok el a 2. hsz-emet
2017. okt. 24. 16:18
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Se nem kell szepnek, csinosnak, kihivoan oltozottnek lenned. Orulj neki inkabb.
2017. okt. 24. 17:25
 16/19 anonim ***** válasza:

Én sem értem, miért ebben mérsz. Tulajdonképpen ha normális flörtölés, vagy ismerkedõ-helyeken történõ ismerkedés sem ért téged, akkor megérteném, hogy ezen gondolkodsz.

Ez a kérdés nekem tényleg úgy hangzik, mintha a zaklatásokat irigyelnéd, ahelyett hogy normális kapcsolatokban, udvarlásban mérd azt, hogy "szép vagy-e".

2017. okt. 24. 17:38
 17/19 anonim ***** válasza:

Arra a kérdésre, hogy csúnya vagy-e, a tükör egyértelmū választ ad.

Szerintem lehet, neked az a bajod, hogy nem ismerkedsz, így normális férfiaktól nem kapod a bókokat, amitõl vonzónak érezhetnéd magad, mert nem vagy kapcsolatban, ezért a zaklatoktól várod a kárpótlást, hogy legalább õk bókoljanak. Normális férfiak meg nem fogják tolakodó bókokkal megáldani azt, aki nem ismerkedik. Nem ismerlek, de erre következtettem a kérdésbõl.

2017. okt. 24. 17:47
 18/19 anonim ***** válasza:
37%
30 éves nő vagyok. Soha nem fütyültek utánam és nem is szólított le senki. Van egy jóképű férjem és egy gyönyörű kisfiam. Szerintem átlagos vagyok. A férjem szerint látszik rajtam, hogy nem vagyok vevő a próbálkozásokra, egyszerűen ilyen a kisugárzásom. Szerintem is inkább örülj neki, hogy nem zaklatnak..
2017. okt. 24. 18:12
 19/19 Missi_Key ***** válasza:
23%

igen.

és ha ért zaklatás, de soha nem 10/5-ös feletti pasitól, az is azt jelzi hogy csúnya vagy.

sorry, és welcome in the team

2017. okt. 24. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!