Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szerepel a táblázatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szerepel a táblázatban a higénia, ápoltság? (10-es skála)

Figyelt kérdés

[link]

Egészen 6-osig, míg végre beírja, hogy higénia rendben, addig ápolatlannak, magukra igénytelennek kategorizálja a nőket.

Én olyan 5-esnek látom magam, (főleg most, kómás fejjel, smink nélkül, szemüvegben), viszont baromira nem vonatkozik rám, hogy teszek a higéniára, vagy hogy nem érdekel a külsőm.

Szóval, tiltakozom a táblázat ellen, mert szerintem a vonásoknak, arc szépségének, szimmetriájának semmi köze nem kéne legyen ahhoz, milyen igényes az illető.

Jó, hogy mindjárt nem írnak végzettséget meg fizetést növekvő sorrendben.

2017. okt. 24. 07:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%

Mert valószínűleg egy férfi rakta össze, aki magából indul ki.

Én is max 5 vagyok, de minden nap fürdök, használok testradírt, testápolót, hajpakolást, éjjeli krémet, dezodort, odafigyelek a körmeimre, epillálom magam, egy darab lyukas fogam sincs stb.

Ez az egész hülyeség.

2017. okt. 24. 10:20
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
8.: javaslok egy felfújható gumibabát. Valószínűleh neked az lenne a 10.
2017. okt. 24. 10:23
 13/16 anonim ***** válasza:

Tiltakozz ha jól esik, attól még a higiénia igen is fontos egy tízes skálán. Csak itt az a baj, hogy 3 mondatban nem lehet összetömöríteni mondjuk az ötös lényegét. Ez sokkal bonyolultabb és teljesen egyén függő. Ismerek hót trehány fiút és lányt is akiknek nem probléma ha 3 napig nem zuhanyoznak, azoknak természetesen mit sem ér, nekem viszont nagyon is fontos.

Ez csak egy hirtelen összedobott lista, egy dologra megy, a külsőre főleg, de ha magad állítanád össze akkor rájönnél, hogy hobbi/belső tulajdonság és még mittomén mennyire számítana nálad.

2017. okt. 24. 10:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, nem kell gumibaba, én szeretnék ilyen "gumibaba" lenni.
2017. okt. 24. 10:53
 15/16 anonim ***** válasza:
14.: egészségedre. Pfejj.
2017. okt. 24. 10:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem eleve minden általánosítás hülyeség.

A higénia szemponttal részben egyetértek, részben nem. Bár én inkább ápoltságnak nevezném. Valamennyire függ az ápoltságtól az, hogy valakinek tiszta bõre van, fehérek a fogai, fényes, egészséges a haja. Abból a szempontból valamennyire nem értek egyet, nehéz megítélni kicsi fotók alapján, hogy 8/9 ki van kisminkelve professzionális alapozókkal, mert ugyebár az egészséges bõr látványa/illúziója ettõl is függhet.

Persze egy 9-el is elõfordul, hogy zsíros a haja, büdös, pattanásos de ez az állapot lehet hogy nem teszi õt 9-é.

Ellenben egy 5-ös is lehet kirívóan szép, ha nagyon ad magára, és itt ne legyen félreértés(!) ez alatt nem azt értem, hogy sminkeli magát (pláne valami rossz termékkel), vagy festi a haját, mert vannak olyan hajfestékek is, amik épp az ellenkezõ hatást is kiválthatják, tönkreteszik a hajat.

A kozmetikázásban a hatásosságon van a lényeg, és nem azon, hogy kijelentem magamról hogy "kozmetikázok" és ettõl rögtön szebbnek érzem magam. Ha közben nem hat rám, akkor hiába, akkor inkább jobb is, ha nem használom, vagy keresek olyan módszert, ami jobban hat, és kezeli a bõr/vagy más problémákat. Ha valaki hatástalan szerekkel ápolja magát, az nem jelenti azt, hogy "ápolt" lesz.

2017. okt. 24. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!