Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim hosszú ideje külföldön van, de most végre hazajön: hogyan készítsem fel rá, hogy időközben eléggé kigömbölyödtem?
szerintem mondd el neki egyenesen, hogy bébi, meghíztam. amúgy miért híztál meg? össze vissza zabáltál, vagy valamilyen hormonális gond van a háttérben?
illetve ha tényleg le akarsz fogyni, nem csak az ő felé való megfelelési kényszerből, akkor említsd meg. de ha igazából nem, csak mondogatnád, akkor inkább ne ígérgess neki.
Na de miért híztál? Ha eleresztetted magad, és egész nap ment a süti+chips+kóla kombó, akkor hamar le fogsz tudni fogyni, amint visszaállsz az egészséges táplálkozásra.
Ha nem változtattál sem az étrendeden, és nem is mozogsz kevesebbet, mint előtte, akkor baj, hogy meghíztál. Ebben az esetben felkeresnék egy orvost.
22/N
Én is azt mondom, hogy orvoshoz kéne fordulnod.
Ez sajnos három hónap alatt nagyon sok. Össze vissza zabálással is nehezen tudom elképzelni.
1. menj el orvoshoz, mert hacsak nem zabáltál, nem normális dolog
2. illene szólnod, mert ez azért rohadtul kiábrándító lesz, hiába a teltebb nőket szereti - én legalábbis biztosan dobnék egy hátast, ha hazaérve egy elhízott nőt találnék a teltkarcsú kedvesem helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!