Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasim hosszú ideje külföldön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim hosszú ideje külföldön van, de most végre hazajön: hogyan készítsem fel rá, hogy időközben eléggé kigömbölyödtem?

Figyelt kérdés
A pasim három hónapig külföldön dolgozott, és ezalatt én nagyon meghíztam (168 centihez eleve 68 kiló voltam, ezt sikerült feltornáznom 80-ra). Úgy voltam vele, hogy mire hazajön, majd visszafogyok, de az elmúlt egy hónapban nemhogy nem fogytam, de még kövérebb lettem. Szerintetek hogyan mondjam meg neki? Vagy ne szóljak, úgyis látja majd? Amíg külföldön volt, a Skype-on csak az arcomat látta, és bár az is kerekebb lett, talán ott annyira nem feltűnő a dolog, és bár mindig mondta, hogy a teltebb csajokat szereti, nem hiszem, hogy számítana plusz 12 kilóra...

2017. okt. 23. 14:29
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Heti 1 kg hízás? Ha ez komoly, akkor fordulj orvoshoz! A felkészítésben nem tudok segíteni. Egyszerűen mondd meg, hogy felszedtél 12 kilót.
2017. okt. 23. 14:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

szerintem mondd el neki egyenesen, hogy bébi, meghíztam. amúgy miért híztál meg? össze vissza zabáltál, vagy valamilyen hormonális gond van a háttérben?

illetve ha tényleg le akarsz fogyni, nem csak az ő felé való megfelelési kényszerből, akkor említsd meg. de ha igazából nem, csak mondogatnád, akkor inkább ne ígérgess neki.

2017. okt. 23. 14:33
 3/7 anonim ***** válasza:
65%
Minek szólni, észre fogja venni magától is...ha úgyis a teltebb lányokra bukik, akkor biztos nem baj neki, ha igen, azt látni fogod rajta szavak nélkül is.
2017. okt. 23. 14:34
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem inkább aggódni fog ha van egy csepp esze. Ennyit hízni nem egészséges. Irány az endokrinológus.
2017. okt. 23. 14:37
 5/7 anonim ***** válasza:
95%

Na de miért híztál? Ha eleresztetted magad, és egész nap ment a süti+chips+kóla kombó, akkor hamar le fogsz tudni fogyni, amint visszaállsz az egészséges táplálkozásra.

Ha nem változtattál sem az étrendeden, és nem is mozogsz kevesebbet, mint előtte, akkor baj, hogy meghíztál. Ebben az esetben felkeresnék egy orvost.

22/N

2017. okt. 23. 14:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt mondom, hogy orvoshoz kéne fordulnod.

Ez sajnos három hónap alatt nagyon sok. Össze vissza zabálással is nehezen tudom elképzelni.

2017. okt. 23. 15:41
 7/7 anonim ***** válasza:

1. menj el orvoshoz, mert hacsak nem zabáltál, nem normális dolog

2. illene szólnod, mert ez azért rohadtul kiábrándító lesz, hiába a teltebb nőket szereti - én legalábbis biztosan dobnék egy hátast, ha hazaérve egy elhízott nőt találnék a teltkarcsú kedvesem helyett.

2017. okt. 26. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!