Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt párunk figyelmének felkeltése hogyan?
Figyelt kérdés
Ő hagyott el engem, azóta szóba se állunk egymással. Eleinte futottam utána, majd a női önérzet győzött és feladtam. 8 hónapja egyikünk se adott semmilyen életjelet, még neten se láthatunk egymásról semmit. A családja egy részével mai napig jóban vagyunk, de róla nem beszélünk, ami kiderült azonban, hogy a szakítás óta eltelt 9 hónapban egyikünknek se lett új párja, és mindketten munkamániásak lettünk. Nem tudom mit érezek iránta, vagy ő irántam. Direkt nem akarom megkeresni, de kíváncsi lennék, hogy milyen hatással lennénk egymásra. Lehet így tudnám végleg lezárni. Mit csinálnátok? Hogy kerüljek a közelébe, hogy az nem legyen átlátszó? Valaki csinált már ilyet? Mármint tesztelte magát és a másikat?2017. okt. 22. 11:06
1/7 anonim válasza:
Ha sebeket tépsz fel magadban, attól nem lesz könnyebb a lezárás. Éld az életed, és ne tesztelgess másokat.
2/7 anonim válasza:
Én az exeimnek nem akarnám a figyelmét újra felkelteni.Szívesen segítenék neked, de így nem tudok.
3/7 anonim válasza:
Ha szeretnéd visszaszerezni, akkor menj és tedd! Ha nem tudod mit szeretnél tőle az azt jeleni, hogy nem szeretnéd igazán, szóval hagyd békén. Ennek a tesztelgetős dolognak csak a hátrányát látnád.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szeretném őt, de nem mindenáron,a döntését tiszteletben akarom tartani, hisz mai napig tisztelem.Ha biztos lennék a döntésének a véglegességében nyugodt szívvel hagynám. De ismerem annyira, hogy ha meg is gondolta magát túl makacs, büszke, véletlen se hozná a tudomásomra. Elég lenne a szemébe néznem és tudnám a választ. Ennyi idő után viszont konkrétan nem merek elé állni, hisz a kezdeti próbálkozásaim kudarcba fulladtak. Nem akarom egyikünkben sem felszakítani a sebeket.
2017. okt. 22. 12:05
6/7 anonim válasza:
Gondolom megvan az oka, hogy szakított veled, utána is hiába tepertél. Hagynod kéne, attól, hogy nincs új párkapcsolata, még kevés az esélye, hogy meggindolta magát veled kapcsolatban. Egy esetleges újra találkozás lehet csak téged kavarna fel, más értelme nem lenne. 9 hónap eltelt, próbáld mostmár lezárnu magadban ezt a történetet.
7/7 anonim válasza:
Ennyi sok hülye válaszadót még nem láttam egy rakáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!