Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell szexin táncolni egy diszkóban, buliban?
Sajnos lány létemre nem igazán tudok táncolni,nem hogy még szexisen is,és ezért nagyon ritkán járok bulizni:(
16/L
http://www.youtube.com/watch?v=CLKNuhDmfvQ
Gyakorolj és a kockák is rádugranak.
Igyál egy kis alkoholt, hogy ellazulj és utánozd mások p.csarázását. elég szánalmas egy dolog, de én is így tettem 16 évesen. aztán rájöttem, hogy nevetséges az egész, diszkóba járni meg egész egyszerűen időpazarlás. részesítsd előnyben a koncerteket, kisebb klubokat, ahol élőzene van, a társaság is sokkal jobb fej mint a diszkóban.
24 L
Kérdező 20:07: Ugyan, kérlek. Aki észrevesz "szexis tánc" közben, biztos, hogy nem akar majd tőled komolyabb kapcsolatot.
Ha meg úgy nézel ki, hogy egy normális srácnak felkeltsd a figyelmét, biztos lehetsz benne, hogy üldögélés közben is észrevesz, sőt akkor még van arra is esélyed, hogy odaül.
Mind1, a Te dolgod.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!