Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell szexin táncolni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell szexin táncolni egy diszkóban, buliban?

Figyelt kérdés

Sajnos lány létemre nem igazán tudok táncolni,nem hogy még szexisen is,és ezért nagyon ritkán járok bulizni:(

16/L

2010. máj. 29. 19:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
38%
Ilyen koszos helyekre felesleges járni, mert taplókat szedsz össze, akik csak arra mennek, hogy minél szebb plázacicájuk legyen, de hát Ti tudjátok, fiatalok. :)
2010. máj. 29. 19:52
 2/15 anonim ***** válasza:
67%

Megkérdezhetem, hogy mi a célod a "szexis tánccal"? Feltételezem nem hosszútávú kapcsolatot. Akkor meg egyszerűbb, ha odamész egy sráchoz aztán lesmárolod, vagy berángatod egy WC-be.

20F

2010. máj. 29. 19:53
 3/15 anonim ***** válasza:
2010. máj. 29. 19:53
 4/15 anonim ***** válasza:
23%
mint Fred Aster
2010. máj. 29. 19:54
 5/15 anonim válasza:
13%
a medvedisznóembert nem zavarja ha nem tudsz táncolni o.O
2010. máj. 29. 19:55
 6/15 anonim ***** válasza:
61%

minek akarod magad szexin riszálni, hogy rád másszon mindenféle kretén és meg akarjon b@szni? mert hogy a vonaglással normális pasit nem fogsz találni, az hétszentség.

amúgy üsd be youtubra hogy sexy dance, vagy valami, azt' less el néhány "pics@rázást"

2010. máj. 29. 19:55
 7/15 anonim ***** válasza:
Én 24 éves lány vagyok, de még mindig nem tudok ill. nem akarok szexin táncolni egyik discoban sem. Sőt táncolni se szeretek egyáltalán. Inkább beülni szeretek vhova, ha már a buliról van szó. Nem kell ahhoz ilyen dolgokat csinálnod, hogy legyen barátod, a rendes fiúkat úgyse ez érdekli, hidd el!
2010. máj. 29. 20:05
 8/15 A kérdező kommentje:

Miért gondolja mindenki egyből azt,hogy alkalmi kapcsolatot akarok?

Az,hogy szeretnék szexisen táncolni,nem azt jelenti,hogy meg akarom k*ratni magam...

Mellesleg mindenki előbb figyel fel egy szexin táncoló lányra,mint aki az egész bulit végig üli.

2010. máj. 29. 20:07
 9/15 anonim ***** válasza:
Megint a 24éves vagyok. nekem is voltak/vannak ilyen gondjaim. Ezt azzal oldom meg, ha bulizni akarok mindenképp, hogy elmegyek egy beülős helyre. Megmondom a fiúnak randi előtt, hogy én ezeket a helyeket szeretem. Ha meg csak ismerkedni akarsz, elhívod vmelyik bnődet, hogy üljetek be vhova, a pasik meg majd odaülnek hozzátok beszélgetni, meghívnak egy-két italra a többi meg megy magától :)
2010. máj. 29. 20:09
 10/15 anonim ***** válasza:
83%
gyakorlat kerdese.... jarj egy idoszakban minnel tobbet bulizni es par honapon belul belejosz. igyal picit h legy laza, figyeld h mit csinalnak masok es nem feltunoen probald utanozni oket ha valami olyasmit csinalnak ami tetszik. esetleg kereshetsz youtube-on is videokat hogy legyen par alap mozdulatod, de kar tulkomplikalni, igazabol csak mozgasd picit a csipod me a vallad, ne eallj teljesen egy helyben... a tobbi jon magatol ha eljarsz bulizni.
2010. máj. 29. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!