Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen "redpill"-es oldalakon, miért állítják azt, hogy a nők 23 évesen, a férfiak 38 évesen a legkelendőbbek?
Az ilyen élet nagy igazságait kendőzetlenül megmondó, "jöhet a piros kapszula?"-s oldalakon mindig olvasok ilyen témákról. Igaz nem Magyarországon készülnek ilyen felmérések, de az szerintem mellékes.
A lényeg, hogy az első része szerintem teljesen reális. Egy 23 éves nő az MÉG fiatal, nem ráncosodik de MÁR nem annyira éretlen. Teljesen hihető, hogy a legtöbb férfinek akkor kell a legjobban. A második része, hogy egy férfi 38 évesen a legkelendőbb, ez azért érdekes, mert ha itt gyakorin benyögöd, hogy annyi idős férfi vagy és fiatal nőt szeretnél, akkor egyből minden csaj "Vén pasi! Fúj! Fúj!"-ozik, holott a valóságban én is rengeteg olyat ismerek, hogy nem csak 35-40 éves férfiakkal járnak a 20-as csajok, de hozzájuk mennek feleségül, nekik szülnek gyereket.
Van aki fel tudja oldani ezt az ellentmondást? Vagy az itteni nők tényleg a "begyepesedett vénlány" kategóriák?
Itt kaptam, élőben nem kaptam fújjogást. A barátnőm meg 25 alatt.
31/f
A nőkkel egyetértek, 23 évesen már lehet 2 diplomájuk és friss állásuk, mellé még meglátszik a gimis és egyetemi tornaóra a testükön, nagyon kevesen vannak ilyenkor meghízva, kb ilyenkor gyorsul be a folyamat, ha valaki nem sportol.
Férfiaknál szerintem 28 a legkelendőbb kor.
Már lehet 2 diplomája, 5 év munkaviszonnyal fentebb is léphetett a ranglétrán, lehet szép megtakarítása, kisportolt teste. Még nem ráncos, még fiatal, még messzinek tűnnek a fonnyadozó harmincas évek. Ilyenkor még csak kopaszodni kezdenek, 30 felett viszont már a harmaduk kopasz.
Szerintem ez a kettő ideális kor. Van egy szép ismeretségi köröm, de elenyésző az idős pasikkal járó lányok száma, mindig is az volt. Páran összejöttek 30assal, de ők azok, akik másnak nem igazán kellettek, mert ducik, kevésbé szépek, nem öltöznek csinosan, és közülük egyik sem járt olyan helyekre, ahol előfordult volna a korosztályuk. Lecsaptak rájuk a harmincasok, mielőtt még társkeresőre regisztráltak volna.
Nincs itt semmilyen ellentmondás. A nők statisztikailag valóban 23 évesen vannak a csúcson, a férfiak pedig átlag 36-38 évesen. Ennek az oka pedig abban rejlik, hogy mások a két nem elvárásai a másikkal szemben, aminek pedig evolúciós okai vannak.
A férfiak a nőkben a fiatalságot, szépséget keresik elsősorban, aminek az az oka, hogy egy fiatal nő nagyobb eséllyel szül egészséges utódot, mint egy idősebb, a szépség pedig jó genetikára utal (bár a szépség szubjektív). Ezzel szemben a nők a határozott, magabiztos férfit keresik, aki uralkodni tud az előre látható illetve a váratlan helyzetek felett is, akár erővel, akár ésszel vagy hatalommal. Ezek pedig sokkal inkább egy harmincas férfi ismertetőjegyei, mint egy huszonévesé.
Viszont ezek a számok nem szentírások, csak az átlagot mutatják. Vannak nők, akik 30 felettiként sokkal jobban néznek ki, mint akár 23 évesen és olyan férfiak is, akik 36 éves korukra már teljesen leélték magukat, tehát nem mindenkire igaz ez.
Abban én is egyetértek, hogy 23 évesen vagyunk mi nők a toppon, de elnézve a magyar férfiak 35 feletti kínálatát kötve hiszem, hogy igaz lenne rájuk a fenti állítás őket érintő része. Nem ilyen Átlag Józsikra gondolnak sörhassal meg maroknyi hajjal, két gyerekkel, feleséggel és egy lakáshitellel, az biztos. Egyébként igen, sok vonzó férfi van 40-hez közel is, velük szívesen dugunk is, de ők pont nem szorulnak rá, hogy ezen az oldalon könyörögjenek szexért, mint azt sokan teszik. (Amúgy sokakat kiábrándított már az oldalon tapasztalható kangörcs és nőgyűlölet, szerintem a legtöbb itteni női felhasználó úgy van vele, hogy élből minden férfit elutasít, én pl. minden privátot küldő pasit egyből letiltok, aki ismerkedési/dugási célzattal ír rám.)
Nagy korkülönbséges kapcsolatban élek (23-40), és nem tapasztalok olyat mint te, hogy rengeteg ilyen lenne. A többségnek a saját korosztályából van házastársa, párja. Nem azt mondom, hogy annyira ritka lenne, de azért erős túlzás az a rengeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!