Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kipróbáltam, az ellenkező nem tagjai közül Petsen 100-ból 9-re mondtam azt, hogy Ő igazán tetszik. Nálatok milyen ez az arány?
100-ból kb 90.
De igazából elég demotivalo ezt nézni, mert én szüzen fogok meghalni a külsőm miatt.
Hát, az olyan, aki nem csak jól néz ki, vagy nem is olyan jóképű, de megfog valami a kisugárzásában első látásra, olyan ezerből egy, vagy annyi sem.
AKi jól néz ki, de semmit nem vált ki belőlem, olyan 100-ból 10.
100-ból 48 tetszik(dugnám)
48 -ból 24 igazán tetszik(szexkapcsolat)
24 -ből 12 személyiségre is bírom (barátság extrákkal)
12 -ből 6 iránt érzek is valamit (járnék vele)
6 -ból 3 ért teljesen fellángolok (évekig vele lennék)
3 -ból 1 be szerelmes vagyok (le tudnám élni vele az életem)
25/F
Milyen kár, hogy legtöbbször a maradék 52 talál meg engem. Max a barátság extrákkal-ig jutottam eddig, és ugye abból is csak 100/12 van.
Nálam nincs ilyen egzakt szám, mert csak egy külsőtől nem dobom magam hanyatt... nekem kell a kisugárzás és az, hogy egy, ha rövidebb ideig is, de lássam a viselkedését. Ez meg függ attól, ugye, hogy adott emberrel mennyi időt töltök el, tudok-e vele beszélni. Úgy ha számosítani akarnám, 100 random emberből 10-12 van, de lehet, a maradékból még jött volna be több is, ha többet látok belőle, mint azt, hogy elsuhan mellettem az utcán.
28N, Bp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!