Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudok erre válaszolni nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudok erre válaszolni nekem?

Figyelt kérdés
Több helyről hallom, hogy szétmennek mert nem jó a szex, hogy valakinek fontos a 'jó' szex, és érdekes, de példámba is van, hogy egyik ismerősöm mindig szex után hagyják el... (Ebbe lehet éppen nincs összefüggés, de nekem ez már elég furcsa lenne), mit gondoltok mitől jó egy szex?
2017. okt. 20. 19:44
 1/6 Heart of Darkness ***** válasza:
Gondolom attól, hogy jól érzitek magatokat és élvezitek egymást, örömet okoztok egymásnak olyan kötöttségek nélkül ami mind a két fél számára belefér.
2017. okt. 20. 19:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Attól, hogy szenvedélyes, változatos, dinamikus. Egyik fél sem fogja vissza magát, van előjáték, húzzuk egymás agyát az elején, van orál oda-vissza, stb. Még lehetne sorolni :D
2017. okt. 20. 19:51
 3/6 anonim ***** válasza:

első ex fadarab volt az ágyban

utána kifogtam egy önző szűz csajt (az is maradt)

utána BDSM kapcsolatom volt, életem legjobb szex élményét BDSM kapcsolatból szereztem

van még kérdés, hogy hogyan lehet szar a szex? :D

én odaadó figyelmes vagyok amennyire tudok, de az első tapasztalatom egy fadarab lánnyal volt, azt hittem ez is megfelelő minőség, aztán önző csaj, végül rájöttem, hogy sokkal jobb úgy adni, hogy értékelik és van viszonzás is :)

olyan csajjal többet nem lennék együtt aki fadarab vagy önző az ágyban, továbbá olyannal se aki csak az időmet rabolja, tartalmasat keresek, vagy akár komolyabbat, nem pazarlom az időmet olyanokra akikre nem érdemes

F

2017. okt. 20. 20:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon hasznosak voltak, kiderült, hogy lehet rossz a szex :D
2017. okt. 20. 20:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Rossz szex: a nő fadarab, a férfi gépies. Magyarul semmi fantázia, szenvedély, csak csináljuk.

Ennél minden jobb, kivéve ha valamelyik fél önző, erőszakos, vagy épp frigid, rosszabb esetben impotens

2017. okt. 20. 20:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod.
2017. okt. 21. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!