Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi erre a jó válasz?
Figyelt kérdés
Valami frappáns szöveget,vicces választ mondjatok már erre a munkahelyi,elég gyakori megjegyzésre.
"Nőre ennyit még nem vártam! "
2017. szept. 13. 21:43
2/11 anonim válasza:
Erre nem nagyon van frappàns válasz, én kb. faarccal közölném, hogy "ennek igazán örülök/őszintén gratulálok, akkor térjünk a lényegre/üzletre". Magamban meg elkönyvelném egy szokásos fhaszkalapnak...
3/11 anonim válasza:
"Ha rajtam múlik, fogsz még többet is"
5/11 anonim válasza:
Munkahelyen kollégával, röhögve: "Na pherszeee....!"
Üzleti/egyéb komolyabb megbeszélés esetén szigorú faarccal (am ez őszinte lenne, rühellem, amikor a nememmel élnek vissza): ezesetben részemről a megtiszteltetés, térjünk is a lényegre!"
6/11 anonim válasza:
Üzleti megbeszélés esetén őszinte csodálkozással: "Hogyhogy, eddig csak férfi partnerei voltak?"
8/11 anonim válasza:
Avagy "Kösz sz infót, nem érdekel".
9/11 anonim válasza:
"de hát csak múlt hétre vártatok, nem?"
10/11 anonim válasza:
Faarccal: "8 nap múlva menstruálok"
Ha csodálkozás/"mi van?", "hogy jön ez ide", "kit érdekel" a reakció, akkor "Ja, azt hittem felesleges infókkal bombázzuk egymást"!
U.i.: ez tesztelve, és bevált! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!