Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim, akiknek az apja megcsalta az édesanyjukat! Ti tudtok bízni a férfiakban?
Figyelt kérdés
2017. okt. 20. 11:53
2/21 anonim válasza:
Nem vagyok nő, de hogy jön a kettő egymáshoz? Azért, mert az apa nem volt hűséges, az automatikusan azt jelenti, hogy a maradék kb. 3 milliárd férfi közt egy sincs, aki az tudna lenni?
3/21 A kérdező kommentje:
2.: nőket kérdeztem
2017. okt. 20. 11:59
4/21 anonim válasza:
Nem tudok rola, hogy megcsalta volna, de nem gondolom, hogy par ferfi viselkedeset ra kene huzni az osszesre. Vannak, akik megolnek embereket, ettol nyilvan nem lesz az osszes ember gyilkos.
5/21 A kérdező kommentje:
4.: nem véletlenül olyan nőket kérdeztem, akik ezt átélték.
2017. okt. 20. 12:02
6/21 anonim válasza:
Igen. Sőt, engem is csaltak meg, de nem húzom rá mások gerinctelenségét ártatlan emberre. Addig mindenki tiszta lapot és 100% bizalmat kap, amíg nem ver át, és
ezt fordítva is elvárom. Másképp értelme se lenne egyáltalán ismerkedni, bizalom nélkül kutyaszart se ér egy kapcsolat.
Nyilván észreveszem a gyanús viselkedést, nem vagyok vak és jó az emberismeretem, de konkrét ok nélkül nem vagyok hajlandó bizalmatlan lenni.
7/21 anonim válasza:
Vannak férfiak, akikben bízok és vannak, akikben sosem bíznék. Nem szabad apám hibáját minden egyes férfira ráhúzni és ezáltal mindenkit gyűlölni, mert úgy sose lenne kapcsolatom :D
8/21 anonim válasza:
É férfi vagyok de anyám csalta apámat én tudok a nőkben bízni de csak azért mert amit megszerzek azt abban a pillanatban igyekszem magam mögött hagyni
9/21 anonim válasza:
Nem teljesen. Aktívan készülök (takarékoskodok) arra az időre, amikor majd meghülyül a férjem és lelép egy fiatal pipivel. Egyelőre nem tudom elképzelni a férjemről, hogy ilyet tenne. Nem esik jól neki, hogy ilyesmit feltételezek róla, de megérti a félelmemet. A szüleim voltak a lakótelep álompárja. Kicsi, de saját lakás, szeretet, harmónia, szuperjófej apuka, aki örömmel játszóterezik a gyerekekkel. Aztán a mintaapuka belefáradt a szerepébe. Munka helyett inkább csajokkal töltötte az időt. Nyilván anyukám sem éppen hibátlan, bőven tett azért, hogy "elüldözze" apukámat. De azon azért lehidaltam, amikor apám azzal dicsekedett, hogy a szeretőt is csalta. Nyilván nehezemre esik elhinni, hogy az én férjem sosem fog belefáradni a mintaférj és mintaapa szerepbe és boldogan élünk, amíg meg nem halunk. De nagyon szeretném, hogy így legyen.
10/21 anonim válasza:
9 es nem ertem miert gondoljak az idosebb nok hogy nem ertekesek amikor 100leszek akkor a 100 eves nejem lesz akit akarok mondjuk lehet ebbe bejatszik az is hogy kicsit bolond vagyok és tudom hogycsak egy korombeli tud kordában tartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!