Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a szexről beszélnek azonnal?
Facebookon bejelölnek pasik ismerősnk,és miután vissza igazoltam kérdezik van e kedvem ismerkedni,és kb már a 3-ik mondatuk a dugásról szól,de miért?
Miért nem tudnak normálisan ismerkedni? Miért az azonnali téma a szex? Lassan a tizedik pasit kell letiltanom.
Talán fotód motiválja őket erre...erotika kiállításon a lányokon "szipnék" felíratos póló volt..ez azt hiszem mindent elmond:DDD
Tőlem meg a lányok második talinál tapit-megdöntést várnak...rohan a világ vagy én vagyok lassú:DDDD
A FB-on bejelölés mióta ismerkedés? Bocs, de adsz teret az ilyesminek azzal, hogy egyáltalán belemész.
Szerinted normális férfi mikor jelölne be egy idegent ismerkedés céljából?
Naív férfiként azt gondolnám, hogy ha egy nőt bejelöl egy vad idegen férfi, akkor azt ismerkedési szándékkal teszi.
Btw, le is írta a kérdező, hogy az első kérdésük, hogy "van e kedve ismerkedni". Szóval úgy tűnik, hogy a FB bejelölés bizony lehet ismerkedési szándék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!