Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki az, hogy román barátnőm van?

Figyelt kérdés
Nem erdélyi a lány, hanem román, bukaresti, itt él és egész jól beszél magyarul. Számomra egyáltalán nem ciki, viszont hallottam már fél füllel negatív meg trágár megjegyzéseket. Mit gondoltok? Lehet ez olyan "gáz", mint amikor egy lány feketével vagy romával jön össze?

#barátnő #román #bukaresti
2017. okt. 18. 07:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem olyan gáz, mintha egy lány feketével vagy romával jön össze?

Egyébként ő román roma vagy csak simán egy román lány bukarestből?

2017. okt. 18. 08:22
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ez a kerdes az, ami tenyleg kinos.
2017. okt. 18. 08:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha nem román roma, hanem fehér, akkor semmi ciki nincs ebben...
2017. okt. 18. 08:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Abszolút fehér a lány, bájos arccal, senki nem mondja meg külsőre hogy nem magyar.
2017. okt. 18. 09:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A román nők szépek, igényesek. Mások köpködése pedig szép magyar szokás. Pl: Új swiftet veszek, megköpködi az ismerős,

mivel szerinte az ő nagykorú autója 100x jobb. TajParasztokat ( tudom nehéz ) kerülni kell. Legalábbis ignorálni.

Egyébként sok boldogságot kívánok a kapcsolatodhoz.

2017. okt. 18. 10:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy milyen körökben mozogsz. Az én köreimben pl. nemhogy ciki, hanem vállalhatatlan lenne.

Egyébként ha számodra nem ciki, akkor minek foglalkozol másokkal? Nagy általánosságban úgyis megszólnak miatta. Ha nem azért mert román, akkor azért mert vörös. Vagy mert balkezes. Vagy mert szereti a tökfőzeléket. Mindegy, csak le lehessen szólni valami indokkal a másikat.

2017. okt. 18. 13:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem ciki. Sógornőm is román. Jól beszél magyarul.

Az maradi öregek körében lehet kicsit felháborító.

2017. okt. 18. 13:47
 8/8 anonim válasza:

Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy ,,ciki, hogy egy német lánnyal jöttem össze?,,

Román nem egyenlő a romával. Nem mindegy -.-

2018. jan. 4. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!