Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előre leszögezném, nem provikáció! Azokon a dolgokon kívűl, ami az anyasághoz fűződik, mindenben jobbak a férfiak a nőknél?
A nők alapvetően jobbak azokban a dolgokban amihez gyerekek vagy emberek fűződnek. Pl jobb szociális képességekkel bírnak, szociális munkákban ezért inkább a nők szoktak dolgozni.
Ápolói munkákban is inkább a nők vannak előtérben. Orvosként szerintem mindkét nem azonosan állja meg a helyét.
A férfiak viszont valóban több dologban jobbak én is úgy vettem észre. A problémamegoldó képességük, racionális gondolkodásuk, nagyobb önbizalomból fakadóan a vezetői képességük, tudományos és számításokat igénylő területeken is jobban teljesítünk.
Szóval fogalmazzunk úgy, hogy a nők alapvetően nagyobb empátiával rendelkeznek míg a férfiak alapvetően racionálisabbak, ennél fogva innovatívabbak és előrehaladók.
Ahogy én látom, a két nem nagyjából kiegészíti így egymást. A másik nélkül nem nagyon működne mert a nők gyermekekkel jobban bánnak és ezért lehet, hogy felnőttkorban jobban teljesítenek utána.
A férfiak kb. annyiban jobbak a nőknél, hogy általában erősebbek, egyszerűen ők így vannak felépítve.
Azért van több férfi vezető pozicióban, mert régen a nők nem dolgoztak, hanem otthon voltak, a háztartást vezették és a nőkkel szembeni előítélet még nem tünt el a társadalomból (lásd: a kérdésed). Ezen kívűl még ott van a gyerekszülés, ami megint csak megnehezíti a nők számára a karrier építést.
Szóval szerintem egyik nem se jobb a másiknál, csak másban jobbak, a férfiak erősebbek, a nők jobbak általában szociális területeken, de egy cég vezetésére mindkettő nem ugyan olyan alkalmas, az inkább személyfüggő.
Ezt szeretem ebben az oldalban. Látom fáj az igazság... :D
Persze itt nyilván minden nő jobb mindenben a férfiaknál, véletlenül sincsenek többnyire férfiakra szorulva mint anyagi, mind párkapcsolati téren...
Ha itt csak egy rossz szót mert szólni arra vonatkozóan, hogy egy nőnek is vannak korlátai, máris nőgyűlölő szemét leszel. :D
Hát akkor itt van még egy: A férfiak sokkal jobb szakácsok mint a nők! :p
A nők jelenleg inni tudnak már jobban mint a férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!