Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy pasi első randin alkoholt akar fogyasztani?
Nem valami szimpatikus mentalitás,be kell vallanom.De ha nem rúg be,mint az albán szamár, akkor nincs baj.
Nagy eséllyel szex van a dologban,mert már csiccsesen is jobban rá lehet venni az embereket dolgokra.
Szerintem nincs ebben semmi rossz, egy kulturált kocsmában, bárban szerintem pont ugyanolyan jól lehet beszélgetni, ismerkedni mint egy kávé felett, csak annyi, hogy az alkohol könnyedebbé tesz, oldja a feszültséget. Nyilván ha egy ócska talponállóba invitál két shot pálinkára száz forintért, akkor az megint más kategória, de szerintem egy igényesebb iszogatással, borkóstolással semmi baj nincs.
Nem beszélve arról, hogy a szándékait ennyiből nem lehet megállapítani egy embernek, ha meg akar dönteni, azt egy limonádé mellett is ugyanúgy akarhatja. A férjemmel konkrétan tajtrészegen ismerkedtem meg, a szextől alapvetően az tartott vissza minket, hogy társaságban voltunk, de a következő kettesben töltött alkalmunkon már szexeltünk, aztán a megnevezésből már sejthető, hogy itt nem állt meg a történet.
Nem kell ott is rémeket látni. ahol épp nincs is. "bárba beülős dolog" lehet pl borozgatás egy hangulatos helyen. Egy pohár bortól fogékonyabban megy a beszélgetés és a feszültséget is oldja. Anyagilag se mindegy, hogy komplett vacsora két főre+ital fogyasztás, vagy két pohár bor/kávé. Apropó bárban lehet kávét is kérni, nem kötelező neked is alkoholizálnod vele.
Minden esetre kérdező, ha hozzák a sótartót meg a citromot jobb ha lelépsz, de ne agyald túl ezt a dolgot :D
Az összes első randin borozni hívom a lányokat és a 80%-uk elfogadja a meghívást. Van még 10%, aki nem szereti a bort ezért mást iszunk és van még 10% aki nem iszik alkoholt, úgyhogy olyankor nem erőltetem és nem iszunk alkoholt.
Nem kell ezt nagy dobra verni. Aki volt életem eddigi legnagyobb szerelme, együtt voltunk 3 évet, vele is az első randin megittunk emlékszem 2-2 pohár (4-4 deci) bort, miután sétáltunk egy kicsit és meghívtam egy kellemes, csendes beülős helyre. Persze ennyi bort is kb 2-3 óra alatt ittunk meg, nem egyből, egy húzásra.
Az alkohol ellazít, megereszti a nyelvet, beszédesebbé tesz és segít egyszerűen csak két ismeretlen között a beszélgetés és ismerkedés megkönnyítésében. De 2 pohár bortól senki nem lesz még full részeg. Sosem szexeltem még első randin az életben és nem is az alkoholt akarom erre használni, mert tudom hogy az önmagában semmit nem ér.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!