Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kép alapján mit gondolsz rólunk? Összeillünk?
Köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
Utolsónak . tényleg ? :D
csókold már meg, hátha királyfi lesz belőle!!! :D
amugy az elsőn te vagy gyönyörűszéép, összefogva jobb a hajad, a második képen meg a barátod néz ki jobban, az elsőn zsíros a haja, bajsza van, fura a szemüvege, és kövérnek tűnik, a másodikon viszont jó pasi.
nem is válaszolok arra, hogy összeilletek-e, mert úgy sem lényeg, ha szeretitek egymást! sok boldogságot!
16/L
(milyen érdekes téma/kérdés ez)
Képről nem lehet megmondani ki illik össze és ki nem. Különben sem a kép dönti el.
Nekem pl. mindegy hogy néznék ki, meg mások mit mondanak, lehetnék akár Quasimodo is, ha olyan csajjal járhatnék akibe szerelmes lehetnék, pedig már 29é vagyok.
A gyereknek szerencséje van, hogy véletlenül tehetséges abban, hogy egy lánnyal beszélgetni tud, és jó lányokkal került egy társaságba. Küzdenie nem kellett.
Sosem értettem miről beszélgethet egy 15 éves csaj meg csávó, milyen közös érdeklődési körük lehet.
Ha megtudhatnám sokat segítenél...
Engem 15 évesen a számítógépes játékok, elektronika, történelem, a focimeccsek érdekeltek, lányhoz hozzá se tudtam volna szólni. Persze nem is voltak, mert szakközépbe jártam, nem sok esély volt rá, hogy megismerjem őket.
Volt egy csaj ismerős aki nagyon tetszett, és nem tudtam mit kezdjek vele. Persze beszélgetni se tudtam volna vele.
Senki sem mondta, hogy próbáljak meg csajozni, ismerkedni, mert még 30évesen se fogok "érteni" a lányokhoz, pedig nem vagyok se gyáva, se önző, és sokat próbálkoztam.
Úgylátszik a vak szerencse irányít mindent...
ez nem a cicuka ?:O
egyik osztálytársam, és mintha ikrek lennének :O :D
Már irtam, de a 2. képen mégszebb vagy. :D
OM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!