Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a párod csak bolti eladó lenne, míg te diplomás vagy?
Két külön eset:
-Ha ez a végzettsége, és ebben is dolgozik
-Ha még nincs végzettsége, egyetemista, és ez a diákmunkája
Mikor igen és mikor nem? Miért?
Nem, nem zavarna, nem ezen múlik. Sőt nagyon sok diplomával rendelkező embert ismerek aki ideiglenesen amíg nem talál munkát...olykor évekig is eladóként dolgozik valahol.
A másik pedig, hogy atztól, hogy eladó az ugyanolyan értékes ember mint a többi-
Nem engem zavart a különbség, hanem az exemet. Én egyetemista voltam, ő meg még középiskolában bukdácsolt. Én nem ítéltem el emiatt, mert fülig bele voltam esve.
De mikor d.u./este hazamentem, és én az egyetemi dolgokról meséltem (mert kb az történt velem aznap), ő meg morcosan hallgatott, mert neki nem volt semmi sikerélménye, amit el akart volna mondani, egy idő után megromlott a viszonyunk, mert kisebbrendűségi komplexusa lett. Egy idő után elkezdett minden apróság miatt lehülyézni, meg egyéb módokon nyirbálni az önbizalmam, sajnos sikerrel. Sokára ismertem csak fel, mi történik köztünk, mert lila köd volt a szememen.
Ezután már csak olyannal randiztam, akivel azonos a végzettségünk, státuszunk, mert nekem nem hiányzik, hogy egy pasi még egyszer kiakadjon, mert ő azt érzi, hogy fölötte állok, még ha én nem is érzek úgy, és nem is éreztetem.
Persze attól még el tudom képzelni, hogy egy ilyen felállású pár boldog legyen. Mindenesetre azért meséltem el, mert van, hogy a pasi fejében nem sikerül ezt a felállást feldolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!