Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért keres idöközönként az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért keres idöközönként az exem? Évekrôl van szo.

Figyelt kérdés
Tini koromban, szerelmes volt belèm, de èn nem viszonoztam, csak a legjobb baràtom volt, èjjel-nappal együttvolrunk, de csòknàl nem volt több, elmèletulegn kapcsolatnakn sem volt nevezhetö. Azota megunta, èn meg jol megbàntam ez amugy kb 7 èvig ment igy. Azota parkapcsolatban van, nekem iis. A nö tiltja a kontaktot velem, de a pasi idökôzönkènt keres, màr 29 èves vagyok, azaz idö eltelt, de mindig felbukkan, hiv, irogat napokig, beszàmol minden apro titkàrol, èrdeklödik, aztàn a baràtnöje megtudja eltünik, makd x idö mulva ujra felbukkan, akàr szemèlyesen is. A beszèlgetèsünk vagy bizalmas vagy tàmado, vita ez jellemzi. Èn nem akarok bele ronditani a kapcsolatàba, tudva, hogy cirkuszok vannak miattam, ezt mondtam is neki többször, de hiàba. De, ha a nö ràjön csak hallgat rà ès nem keres( egy ideig).. Ezzel csak az a baj, hogy nem èrtem, h mit akar? Mire jonez, bennem minden sebet feltèp ès màr ott tartok, hogy àllandoan szàmíthat a lelki tàmogatàsomra. Se magam se öt nem èrtem. Egyèbkènt ö is 29 èves fèrfi.

2017. okt. 13. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Őt még csak-csak megértem, miért keres, hiszen ő szerelmes volt beléd, voltak érzelmei. Te viszont akkor minek tartod vele a kapcsolatot? Főleg hogy van kapcsolatod, és tudod, hogy miattad náluk balhé van. Miért nem határolódsz akkor el tőle? Miért érdekel az egésznek az oka? Mostanra már neked lettek érzéseid az irányába?
2017. okt. 14. 00:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor is voltak érzéseim, csak tagadtam. Mert számomra értelmetlen miért keresnfolyton, ha neki ugymond meg van tiltva? Milyen inditattásbol? Elhatárolodtam x évig, aztán felkeresett, h nem szeretné azt h ne is köszönjek az utcán stb, plusz mint ember érdekel, mert fontos volt mindig most sem közönbös, nem küldöm el a francba. :D
2017. okt. 14. 00:29
 3/5 A kérdező kommentje:
De amugy azt te miért érted, hogy szerelmes volt belém és most keres kb ennyi év után is ugy h most elvileg mást szeret.. Mert én ezt sem értem.
2017. okt. 14. 00:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Azt szokták mondani, hogy ahol egyszer tűz volt, ott mindig marad parázs, azért. Attól, hogy téged akkor nem kapott meg, és lemondott rólad, megpróbált új életet kezdeni, még lehet, hogy maradtak érzései, csak mivel látta, hogy veled esélytelen, így lépnie kellett, és jól is tette az az igazság. Mert te csak játszol vele, és már akkor is ezt csináltad, mert különben felvállaltad volna az érzéseidet. Bár nem tudom, mennyire lehetnek azok valódiak, ha most is csak próbálsz kibújni az egész felismerés alól, arról nem is beszélve, hogy neked is ott a barátod, erre írod, hogy akkor IS voltak érzéseid felé. Akkor nálad is ugyanúgy felmerül, hogy kit is szeretsz tulajdonképpen?

Nem hiszem el egyébként, hogy felnőtt 29 éves fejjel nem tudsz egyrészt kiigazodni saját magadon (mert igen, először neked kéne a saját fejedben rendet rakni, és eldönteni kit akarsz), másrészt pedig ennyire a 0-hoz konvergál az érzelmi intelligenciád, hogy ha tegyük fel nem akarsz tőle semmit, de ő mégis keres, akkor elvágod te a dolgot, hogy ne szenvedjen tovább miattad. Esküszöm te élvezed ezt az egészet, a figyelmet, amit tőle kapsz.

2017. okt. 14. 01:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Van igazság benne, de azt mégsem gondolom, hogy azért keresne, mert akarna tőlem valamit. Tudja, hogy barátom van, és ő elvileg szereti az ő párját. Én tisztában vagyok az érzéseimmel, de megszenvedtem már anno az egészet, ugy gondolom legyen mással boldog, ha az jò neki. És probáltam megszakitani minden kapcsolatot, egyszerűen bármennyire is kemény vagyok vele, ,, ugy se tudsz rám hargudni” és mintha mi sem történt volna, érveltem azzal h nekem van ugye valakim, vagy h minek keres, ha gond van belőle. ,, de majd most nem lesz, beszélhetek egy réginismerőssel nyugi, nincs benne semm”. Amugy rendszerint vmi baja van mikor ír jo vagy rossz dolgot kell ujsáfolnia, ha meg maga alatt van, nincs szivem csak ugy lesz@rni.
2017. okt. 14. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!