Gyári frissítés jött a telefonomra, sikeresen telepítettem, azóta teljesen megbolondult random időközönként életre kel és elkezdi vezérelni magát, minden alkalmazást elindít mintha elkezdeném összevissza érintgetni?
Ne haragúdj, de kétlem, hogy az gyári frissítés volt. Ennyire régi rendszerekre nem szoktak már frissítések jönni még a nagyon neves gyártóknál sem.
Valószínübb, hogy átverős vírus áldozata lettél.
Vagy egy jó vírusírtóval próbálkozol, vagy a "Hard Reset" -el. Utóbbi esetben az adataidnak annyi, szóval egy mentés nem árthat.
(Eset Smart Security; Kaspersky... Van sok jó vírusírtó...)
Akkor marad az, hogy gépről telepítessz egy Stock ROM -ot. Feltéve, hogy értessz hozzá annyira...
Neten rákeresel:
"Telefon típus" Stock ROM flash
Valószínüleg minden szükséges dolgot megtalálsz (angol tudás előny).
Tudod, nem véletlenűl nem dobok linket.
Jó lenne, ha nem csak letöltenél két vackot és nekiesnél...
A leírás elolvasása fontos! Ráadásúl lehet több eltérő program, amivel flash -elheted a telót. Légy egy kicsit önállóbb. Amikor az első okostelóm először gajrament nem kérdeztem senkit. Szervízbe se vittem a telót. Kerestem a neten megoldást és megcsináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!