Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lett a vége a középiskolai szerelmeteknek?
Én ha visszafordíthatnám az időt,nem lenne pasim a gimi alatt!Így visszagondolva,semmi értelme nem volt,csak elb@sztam X időt az életemből bunkókra!Helyette inkább barátnőkkel és a családdal foglalkoznék..A fősulin vannak az igazi pasik!Én is ott találtam meg a páromat!
2010. máj. 29. 10:07
Én is ebben reménykedek, hogy a fősulin legalább lesznek NŐK. Tehát olyanokat is fogok látni délelőtt akiknek puncijuk van, mert a középsuliba ez ritkán fordult elő (nem, nem papképzőbe járok, csak enyhe műszaki beállítotságú a suli)
El se tudnék képzelni olyan osztályt, ahol velem egykorú lányok ülnének. Konkrétan hihetetlennek tartom. Fősulin minimum végigdugom az összes p.icsát aki szembejön velem. Ez lesz az alap..persze csak akkor, ha lesz rá lehetőségem
2010. máj. 29. 10:11
egy hónap után vége lett :D
azóta már rájöttem h az a csávó mindenkin végig akar menni vagyis mondták mert hallották beszélgetni valakivel szóval még jó h vége lett
am még mindig középsulis vagyok csak most nem a suliból van pasim :D
16L
2010. máj. 29. 10:14
elment a lány egyetemre, én meg még maradtam 2 évet.. 1 évig voltunk együtt. :)
2010. máj. 29. 10:22
A gimis kapcsolatok,álltalába csak a gimi alatt tartanak!Aztán ha nem egy suliba mentek tovább,az vége is szokott lenni!
2010. máj. 29. 10:26
Nekünk 1,5 évig tartott, jóformán az első 2 évemet a gimiben vele töltöttem. Azért lett vége, mert már nem voltunk szerelmesek egymásba, de barátok vagyunk a mai napig :)
2010. máj. 29. 10:56
2010. máj. 29. 11:21
A válasz megírásának időpontja: ma 09:17
Detto! Én is a szüleim miatt nem csinálnám... :(
2010. máj. 29. 12:08
Elsőtől negyedikig együtt voltunk, de nem egy suliban. Másmilyenek lettünk, két teljesen különböző irányba változtunk meg, ahogy felnőttünk. Én egyetemre mentem, és ez méginkább kiéleződött. Találkoztam ott valakivel akibe beleszerettem, és szakítottam még szeptemberben. Hát ez lett vele. Tipikus diákszerelem...
2010. máj. 29. 13:45
Semmi, sose mentem oda hozzá
2010. máj. 29. 14:04
Kapcsolódó kérdések: