Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lett a vége a középiskolai szerelmeteknek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 09:16
1/22 anonim válasza:
Az, hogy el se kezdődött, és minden nap csak szenvedés a középsuliban. Legszívesebben fejbelőném magam és azt is, akibe szerelmes vagyok, mert mindenkire figyel, csak rám nem. Csak hát az öngyilkosság a szüleimet tönkretenné...:(
2/22 anonim válasza:
én túl veszekedős voltam, megunta, állítása szerint szabadságra vágyott. lassan 1 éve szakítottunk de még mindig békülni akar... :)
5/22 anonim válasza:
Középsuli után úgy volt,hogy majd találkozunk sokszor,de hát nem így lett,és messze lakott.Fél év után már nem is találkoztunk.Aztán kb. másfél éve összefutottunk egy étteremben,és újra összejöttünk,és kiderült,hogy abba a városba költözött,ahol én lakok.Most már együtt élünk.
Szerencsésnek érzem magam,hogy így alakult.
23L
6/22 anonim válasza:
Mi a suli kezdetétől a végéig együtt voltunk.Ma is mély szeretet van közöttünk,teljesen természetes,hogy megölelhetjük egymást,egy hullámhosszon vagyunk.Még az illata is természetes,pedig már vagy 10 éve volt.Hiába,nagy szerelem volt:)
7/22 anonim válasza:
Mert összejött az exem egy 20 évvel idösebb hapsival, az indok egyszerü volt, felnöttebb mint Én, van neki pénze, autója, meg háza.
21/F
9/22 anonim válasza:
érdekes úgy látszik minden csajnak volt kapcsolata középiskola alatt...de még finnyáskodik ha nem jött össze valami. És akinek mégcsak kapcsolata sem volt, az mit szóljon? Örüljetek, hogy egyáltalán volt.
10/22 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az utolsóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!