Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elittárs fizetős, és amúgy milyen?
Figyelt kérdés
2017. okt. 13. 01:13
3/8 anonim válasza:
Sonkák 1500 ft , csontos csirke csontok meg 500 ft 😅
4/8 anonim válasza:
Sosem társkeresőzöm, de a reklámok alapján meg a fogyasztóvédelmi blogokon megjelenő cikkek szerint egyrészt sznob, másrészt lehúzós hely lehet.
5/8 anonim válasza:
Nem tudod lemondani az előfizetést, és az elitet a villanyszerelő és a kőműves jelenti. 😊 Szal , teljesen olyan - a lehúzást nem tekintve -, mint más társkeri, bárki regisztrálhat.
6/8 anonim válasza:
Sz@..r. 3 éve csináltam két hónapig, egy csomó nem a megadott paraméterű nőt kiajánlottak ( földrajzilag), ráadásul rámakaszkodott egy csomó hülye...én egy ideig írogattam nekik, de a végén nagyon elegem lett...
7/8 anonim válasza:
Ugyanaz, mint a többi csak több a buta pénzes sznob...
8/8 EG0 válasza:
Az oldalban a legaljasabb, hogy hiába nem tudják levonni a következő "esedékes" díjat, például pont azért letiltottad, mert nem akartál tovább előfizetni, nem az történik, hogy visszasorolnak az elő nem fizetők közé (vagy inaktiválnak/törölnek), hanem elkezdenek behajtással fenyegetni.
Ezt csak olyan életszerűtlen módon tudod elkerülni, ha az előfizetésed lejárta előtt (!), írásban (!) nyilatkozol, hogy légyszi ne. Még gomb sincs rá a webes felületen.
Hogy ez mennyire inkorrekt, erkölcstelen, azt nehéz szavakba önteni. Messzire kerüljétek el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!