Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 évesen lányként érdemesebb nem komoly kapcsolatot keresnem ha nem vagyok biztos benne, hogy hűséges tudnék maradni?
Figyelt kérdés
Szeretnék barátot, szerelmet, de bulizni is szeretnék, ráadásul azt érzem, hogy több pasi iránt is fűznek gyengéd érzelmek. Egyik felem erre a másik felem arra húz. Ilyenkor mit érdemes tenni? Mit kéne keresnem? Normális ez? Van még időm komoly kapcsolatra?2017. okt. 12. 22:41
11/16 anonim válasza:
Jelenleg normális. Kár hülyítened valakit, ha egyébként viszket a susnyás, korrektebb, ha bulizol.
Ha arra gondolok, hogy két-három évtizede ilyenkor már családanyák voltak, akkor nem. De ma már az is normális, ha valaki 30+-osan is "vár". Nem, nem mondja ki, hogy soha nem lesz párkapcsolata meg alkalmatlan rá, hanem hogyaszondja: "van időm". LOL.
12/16 anonim válasza:
Úgy nem lehet kurni hogy szűz maradj.
13/16 anonim válasza:
Ismerek nőket akik fiatalom így gondolkodtak hogy előbb kiélik magukat aztán keresnek komoly pasit.
Időközben a komoly pasik elfogytak, csak a suttyó agyatlan elviselhetetlen maradt nekik. Most 40-45 évesen kutyát sétáltatnak gyerek helyett egyedül.
Ha neked ez kell?
14/16 anonim válasza:
Nagyon nem szeretném ha a gyerekeim anyja olyan nő lenne aki minden jött-menttel ágyba bújt és azt sem tudja megszámolni hányan kurták meg. Igyekszem messzire elkerülni az ilyen nőket.
15/16 A kérdező kommentje:
Ellnezest, de a buli alatt nem az egyejszakás kalandokat értem. Hamem a bulit a szorakozást. A nyitott vagy szexkapcsolat nincs képben. Csak tudom, hogy a pasik nehezen tűrik ha egy lány nélkülük partizik, jogosan. Ezért kérdeztem.
2017. okt. 13. 15:06
16/16 anonim válasza:
Ha nem tudsz hűséges maradni akkor minek bas-znád tönkre valamelyik férfinak a lelkét aki megbízik benned? Ha azt mondod hogy nem boztos akkor tuti hogy nem tudsz de ha azt mondod igen hüséges tudsz maradni akkor is csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!