Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz a mondás, hogy haverok VAGY barátnő?
Nekem az nem tetszett amikor elment még este 10 kor focizni és kb 12 re ért haza úgy, hogy elötte egész nap dolgozott, főleg, mert akkor meg kellett várnom a vacsival.
Meg amikor még nem laktunk együtt, akkor mondta, hogy menjek át hozzá az utolsó busszal és aludjak ott, mert este a haverjaival volt és nem tudtunk volna aznap találkozni, írtam neki, amikor a buszon voltam, és ő mondta, hogy akkor mindjárt elindul ő is, írtam neki, amikor odaértem, azt írta, hogy ő most indul (20 perc sétára volt) és amikor már másfél órája ott ültem és még mindig nem jött, akkor már kivoltam kicsit...
Szóval ezekért szóltam, de ezen kívűl minig én mondom, hogy menjen el a haverjaival, akkor is ha nekem éppen nincs kedvem vele menni, de ha én nem megyek akkor ő se...
"Ez nagyjabol igy szokott, lenni, tenyleg nagyon szep, hogy mindenki irja itt, hogy ez nem igy van."
Azért írják, mert vagy még nagyon fiatal kis puncipöcögtetők, és nincs semmi tapasztalatuk, vagy nők, és tagadják körömszakadtukig, hogy ők aztán nem olyanok :D
#1 vagyok.
Nem vagyok nő és a 3x-en is túl vagyok. A barátaim megértik, ha kicsit kettesben akarunk lenni, a párom is megérti, hogy vannak barátaim, akikkel szeretek időt tölteni. Vannak olyan barátaim, akikkel nem túl jó a párom kapcsolata, de attól még nem szól bele, hogy találkozunk. Néha külön megyünk szórakozni is, igaz ez ritka, de megesik. A párom megy a barátnőivel és a barátaimmal.
Mindent meg lehet oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!