Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz a mondás, hogy haverok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz a mondás, hogy haverok VAGY barátnő?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek? A kettő összeegyeztethetetlen?
2017. okt. 12. 00:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
NEM!!!!!!!!!!!!
2017. okt. 12. 01:12
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Én mondjuk lány vagyok, de soha nem csináltam abból problémát, hogy mikor mennyit van a haverjaival, mennyit iszik, bulizik. Ha volt heti 3-4 nap, amikor találkoztunk, esetleg együtt aludtunk, már oké volt. Emellett persze én is éltem az életem, és én sem tűrtem féltékenykedést, bizalmatlankodást, mentem én is a barátokkal.
2017. okt. 12. 01:22
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
Mar reg baj ha valasztani kell. Baj van a lannyal is es a sraccal is.
2017. okt. 12. 05:50
 4/13 anonim ***** válasza:
75%

1. Ez nem egy mondás.

2. Nem igaz.

2017. okt. 12. 07:45
 5/13 anonim ***** válasza:
31%
Nem, és erre évek óta példa az én kapcsolatom. Sosem mondtam, hogy ne menjen el a barátaival, bízom benne, néha én is elmegyek velük, de legtöbbször csak hagyom, hogy tartsanak egy "pasis" estét :)
2017. okt. 12. 07:53
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha valamelyik ki akarja sajátítani a teljes társas szabadidődet, akkor igen.
2017. okt. 12. 07:55
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

Igaz. Pláne onnantól, ha összeköltözöl egy nővel.

Nem mondom, hogy nem lehet találni olyan nőt, aki ilyen szempontból normális, de millióból egy, ennyi erővel lottózhatsz is.

2017. okt. 12. 07:58
 8/13 anonim ***** válasza:
Nincsenek haverjaim, nincs is szükségem rájuk.
2017. okt. 12. 10:37
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem. Mi altalaban egyutt talalkozunk a parom haverjaival. Kivetel ezalol 1-2 munkatars haver akiket nem birok, veluk “elengedem” egyedul, de veluk alapbol ritkan szerveznek kulon programot mert ugyis latjak egymast a munkahelyen eleget. 1-2 kozelebbi haverja van a paromnak regebbrol, veluk altalaban kozos program van, nem azert mert en eroszakolom ki, hogy ne menjen ma’ egyedul, hanem a paromnak ez a legelejetol alap, hogy menjek en is es legyunk joban a haverokkal. (Ahogy a tobbieknel is, az esetek tobbsegeben egy tarsasag a haverok es a baratnok.)
2017. okt. 12. 10:45
 10/13 Diavolino44 ***** válasza:
79%
Ez nagyjabol igy szokott, lenni, tenyleg nagyon szep, hogy mindenki irja itt, hogy ez nem igy van. De sok esetben, szepen lassan lemorzsolodnak a baratok, s marad egy par legjobb akik meg belefernek az idobe nagyjabol. S ritka az amikor a masik fel hatasra tortenik, altalaban mindenki sajat maga teszi, hivatkozva arra, hogy faradt, hogy inkabb marad most kivetelesen otthon, mindenki keresi a kenyelmet, ez az alaptermeszetunk. S nagyon nehez ket korsoba egyszerre vizet onteni.
2017. okt. 12. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!