Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarok ismerkedni, hisz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok ismerkedni, hisz kinek kellene egy olyan, mint én? 21L

Figyelt kérdés

Most lett vége a 4 éves kapcsolatomnak, nagyon nehéz volt, hisz 17 éves korom óta tartott.

Tudnék ismerkedni könnyen, hisz szoktak hozzám odajönni férfiak, szép, csinos, kedves nőnek mondanak. A baj az, hogy magyon zűrös életem volt, valamennyire van is. Abúzus áldozata voltam gyerekként, kamaszkoromban össze-vissza költözködtem egyik szülőmtől a másikig, öngyilkossággal próbálkoztam, antidepit szedtem, jelenleg is altatóval alszom a lelki dolgaim miatt. Anyámmal nem tartok semmiféle kapcsolatot, mert a pasija kikezdett velem, nagyszüleim nincsenek, 6 éves koromban szemtanúja voltam, ahogy nagyapám lerepül a motorról és meghal. Az iskolát levelezőn végeztem el, mert otthonról mennem kellett. A családból egyedül édesapámmal tartom a kapcsolatot telefonon, nagyon ritkán személyesen. Erősen introvertált vagyok, meghallgatok mindenkit, de nem szeretem elmondani a saját gondolataim, nem vagyok jó beszélgetőpartner. Lenne nagyon sok dolog ami érdekel, de nem érzek minimális késztetést sem arra, hogy elmondjam ezeket valakinek... Talán ami pozitívumot érdemes kiemelnem magamról, az az, hogy rengeteget segítek másoknak, de ezt csendben teszem. Mindenkin, aki kicsit is elesett megesik a szívem.

Ezeket nem sajnáltatás miatt írtam, hisz itt senki sem tudja, hogy ki vagyok. Jobbnak érzem, ha nem ismerkedem, hisz kinek kellene egy ilyen, minden szempontból defektes nő? Nem akarom becsapni őket, hogy külsőre minden ok, aztán kibukik, hogy amúgy egy nemnormális életet élek/éltem. Senki nek akar ekkora problémat a nyakába varrni úgy gondolom...

2017. okt. 11. 20:06
1 2
 11/19 A legrosszabb ***** válasza:
Hihetetlen, hogy 21 évesen mennyire kétségbe tudnak esni a lányok. Habár az elmúlt hónapokban előfordultak is dögivel 16-17 éves csajok, akik földelték magukat...
2017. okt. 11. 20:49
 12/19 anonim ***** válasza:

Kemény dolgokon mentél keresztül, amik abszolút nem a te defektjeid. Sőt... hogy itt vagy, az azt bizonyítja, hogy erős vagy.

Számomra teljesen semleges egy nő múltja. Most ezt viccen kívül! Randiztam már olyan nővel, aki szolgáltató volt előtte, vele azért nem lett semmi, mert nem tudott kiszakadni ebből. Ne, tudta elengedni a munkáját, márpedig engem nem sokszor érdekel, hogy mit dolgozik, egyedül nála mondtam azt, hogy ha tőlem akar valamit, akkor fel kell hagyni a vele. De az őszinteségét sokkal többre tartottam, mikor elmondta.

Nekem sem makulátlan sztár életem van, sajnos voltak megpróbáltatások és még mindig tartanak. És igen... volt olyan randipartnerem, aki nagyon is kifogásolta a hátteremet, hogy miken mentem keresztül, és hogy lelki sérült emberrel nem akarja folytatni az ismerkedést. De sz ilyeneket nem is bánom, hogy nem lett folytatás...

Nem a múlt számít! A jelenben kell élni, és a közös jövőt tervezni... ennyi.

29/F

2017. okt. 11. 21:07
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha szeretnél párkapcsolatot - márpedig úgy látom, nem azzal van a gond -, akkor ne írd le magad önként, hogy ilyen meg olyan vagy! Majd az aktuális férfi eldönti, kellesz-e neki, vagy sem. De alapjáraton leírni magad és megfosztani magad a boldogságnak a lehetőségétől is, az nagy hülyeség. Tenni semmiről nem tehetsz, úgyhogy végképp nem értem, miért akarod magad büntetni. A nagymamámnak is szörnyű élete volt, hosszan tudnék mesélni, de értékes életet tudott élni a nehézségei ellenére is.
2017. okt. 11. 21:15
 14/19 anonim ***** válasza:

"... kinek kellene egy olyan, mint én?"

Most erre így kapásból két gyereket is tudnék mondani csak a szűken vett bandából, akikkel együtt lógok ...

meg egy tucatot, akik ugyanilyen cirádás történetet tudnak keríteni a múltjukból.

Hiszed vagy sem, nagyon sokszor hallottam már a történetedet, legfeljebb más színekbe bújtatva. Az epilógus minden esetben látványos bukás, vagy még látványosabb felemelkedés. Nincs középút, megacélozódsz vagy belefulladsz a hamvaidba. A végkifejletet nagyban befolyásolja, hogy a főhős(nő) meddig csapja be magát, mikor határozza el hogy tragédiába vagy komédiába csapjon át a publikum számára értéktelen kis élete.

Sok sikert!

2017. okt. 11. 21:15
 15/19 anonim ***** válasza:
78%
A legtobb pasinak, annyi eleg ha no vagy es vekony, szoval a legtobbnek kellenel.
2017. okt. 11. 21:18
 16/19 anonim ***** válasza:

Két irány lehetne, az egyik, hogy találsz egy gyámoltalan fiút, akivel törődni akarsz, vagy téged talál meg valaki és te leszel a gyámolított.

Igazából egyik sem elvetendő, de nem is a legjobb.

Ha most úgy érzed, hogy nem akarsz ismerkedni az teljesen rendben van, meg kell tapasztalni az egyedül levést is.

Lehet az ad majd neked löketet az ismerkedéshez.

2017. okt. 11. 21:44
 17/19 anonim ***** válasza:
Minden relatív. Nekem ebből csak az jött le, hogy az életed nem sablonos, ami a szememben mindenképpen előny, mert a rendhagyó dolgok teszik az embert nyitottabbà a gondolkodàsra, vagyis annak a szabadsàgàra. Én mindig arra vàrtam, hogy egyszer egy ilyen ember megnyíljon nekem.
2017. okt. 11. 23:10
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha szép vagy nekem bejönnél attól, hogy kattant vagy :)))
2017. okt. 12. 11:29
 19/19 anonim válasza:
Nekem sem volt jobb, ugyhogy nekem biztos nem lenne gond ez.
2018. febr. 4. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!