Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok ismerkedni, hisz kinek kellene egy olyan, mint én? 21L
Most lett vége a 4 éves kapcsolatomnak, nagyon nehéz volt, hisz 17 éves korom óta tartott.
Tudnék ismerkedni könnyen, hisz szoktak hozzám odajönni férfiak, szép, csinos, kedves nőnek mondanak. A baj az, hogy magyon zűrös életem volt, valamennyire van is. Abúzus áldozata voltam gyerekként, kamaszkoromban össze-vissza költözködtem egyik szülőmtől a másikig, öngyilkossággal próbálkoztam, antidepit szedtem, jelenleg is altatóval alszom a lelki dolgaim miatt. Anyámmal nem tartok semmiféle kapcsolatot, mert a pasija kikezdett velem, nagyszüleim nincsenek, 6 éves koromban szemtanúja voltam, ahogy nagyapám lerepül a motorról és meghal. Az iskolát levelezőn végeztem el, mert otthonról mennem kellett. A családból egyedül édesapámmal tartom a kapcsolatot telefonon, nagyon ritkán személyesen. Erősen introvertált vagyok, meghallgatok mindenkit, de nem szeretem elmondani a saját gondolataim, nem vagyok jó beszélgetőpartner. Lenne nagyon sok dolog ami érdekel, de nem érzek minimális késztetést sem arra, hogy elmondjam ezeket valakinek... Talán ami pozitívumot érdemes kiemelnem magamról, az az, hogy rengeteget segítek másoknak, de ezt csendben teszem. Mindenkin, aki kicsit is elesett megesik a szívem.
Ezeket nem sajnáltatás miatt írtam, hisz itt senki sem tudja, hogy ki vagyok. Jobbnak érzem, ha nem ismerkedem, hisz kinek kellene egy ilyen, minden szempontból defektes nő? Nem akarom becsapni őket, hogy külsőre minden ok, aztán kibukik, hogy amúgy egy nemnormális életet élek/éltem. Senki nek akar ekkora problémat a nyakába varrni úgy gondolom...
Ha már sikerült összehoznod egy 4 éves kapcsolatot, akkor csak nem olyan rossz a helyzet.
22/N
Ki a francot érdekel, hogy milyen életed volt?
Aki szeret, annak tök midnegy az, hogy mennyire voltál defektes avgy depis.
Szerintem valahogy próbálj meg pozitívabb lenni az élet felé. Vedd észre az apró jó dolgokat az éleetdben, legyen szó akármiről. Egy mosolyról, egy bókról, bármiről. Ha ezeket az apróságokat nem fogod tudni értékelni, akkor a nagyokat sem.
Boldogság nélkül mit ér az élet? Nem sokat.
Találd meg a saját boldogságod, szeress, segíts, kreatívkodj, sportolj, bármit tehetsz, csak érezd jól magad!
Tudom, nehéz lehet a te esetedben, hogy ilyen durva dolgokon mentél keersztül, de valahogy próbálj meg nyílni az emebrek felé.
Nem mondom, lesz, hogy csalódsz az emberekben, de azokért megéri kitárulkozni, akik megérdemlik.
Csak fel kell nőnöd. Emberekkel vagy körülvéve, mindenkinek van tartalmas múltja.
Egy csomó lányt zaklattak szexuálisan élete során, engem 18 éves koromra már vagy 6an durvábban, többség a tömegközlekedésen. Csak senki sem beszél róla.
Nem mindenki lép le otthonról, de van, aki ennyi idősen már anyuka, más a gyermeke/testvérei/szülei halálát gyászolja, vannak függő rokonai, vagy verték őt, vagy végignézte, ahogy egy szerettét verték/zaklatták rendszeresen, vagy van, aki 16 éves korától dolgozik, hogy eltartsa a családját. Van, akinek sérültek a rokonai testileg vagy mentálisan, mások rokonai bűnözők, megint mások a leépült szüleiket ápolják.
Ezek az emberek, vagyis mi, mindenki igyekszik feldolgozni a dolgait és együttél ezekkel, hisz változtatni nem tud.
Nem vagy a világ közepe, nem csak veled történt egy rakás szr dolog. Nőjj fel, nyisd ki a szemed, akkor majd biztosan fog valaki szeretni.
Igen, a felsoroltakból több tucatot ismerek, pár velem is előfordult. Rajtam sem látszik semmi. A barátaimon, ismerőseimen sem látszik semmi, normális, leginkább sikeres emberek.
Ha nem sikerül egyedül feldolgoznod, amik veled történtek, kérj segítséget szakembertől.
Nem a múltad ciki, hanem a hozzáállásod. A poklok poklát éled meg mindennapos rossz dolgok miatt, pont, mint az itt nyavajgó szűz srácok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!