Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól néz ki a barna szem/szőke haj?
Figyelt kérdés
Mézszőke,nem platina stb.
(Az eredeti is szőke volt).
Sokszor hallom,hogy "jajj,ez olyan természetellenes,meg csak kék szemmel az igazi"
Ti hogy vélekedtek erről?
2017. okt. 11. 19:42
11/20 anonim válasza:
Nem is, én is értelmes vagyok :)
13/20 A kérdező kommentje:
Köszi,az eddigi normális válaszokat:)
2017. okt. 11. 20:08
15/20 anonim válasza:
Senki le se tojja a szem és hajszínedet, amíg nem extrém.
Akik mondják, azok is csak azért mondják, mert más értelmeset nem tudnak mondani és szómenésük van.
16/20 A legrosszabb válasza:
Nálam default a barna szem, barna haj, de biztosan jól néz ki szőkén is, meg kék szemmel is.
17/20 anonim válasza:
Elég vicces, hogy ha valaki azt írja, hogy neki nem tetszik, akkor ő szerinted egy bunkó. Figyu, fogadd el, hogy ahány ember, annyi ízlés, nem lehet mindenkinek tetszeni. Nekem sem jön be ez a kombó személy szerint, ettől még biztos sokaknak tetszel(vagy nem, fogalmam sincs, nem ismerlek), de ne legyél gyerekes és ne sertődj meg ezen. A kritikát meg kell tanulni elfogadni, ennyi...
18/20 anonim válasza:
Barna szemem van és festett szőke hajam. Pont nem érdekel kinek tetszik és kinek nem. Állítólag jól áll, nekem is tetszik szóval nem érdekel idegenek véleménye. :D
20/20 anonim válasza:
Szerintem az egyik legjobb párosítás,mint például a zöld szem a vörös hajjal. Ismerni vélek platina szőke csajt világos kék szemmel, ááá rideg tekintet, hát nem valami pozitív a kisugárzása, sokat dobna rajta egy barna haj ☺Szóval az összhang a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!