Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszik különösebben, de nem is mondanám csúnyának. Ha jó fej, akkor tudnék hozzá vonzódni, ha nem jó fej, akkor nem.
A kötény plusz pont.
Nem akadok fenn rajta, de ha ilyen pasi nekik a 4 meg 5 akkor kíváncsi vagyok milyen lehet a 10-es. Mert még mindig ezen a bolygókon élőkről beszélünk.
A 10 akkor ezek szerint valahol Jézus Krisztus, Neo, a bolygó kapitánya, Thor és Superman génjeiből összefonodó szuperintelligens csodatevő félisten lehet.
Fit for a "gyakoris" goddess. :)
Nem várom el tényleg, hogy mindenkinek tetszen mindenki és persze egyéni ízlések is ott vannak meg ugye egy kép alapján nem lehet eldönteni milyen. Na, de nehogy már objektívan szemlélve ez legyen nekik a totál átlag, sőt átlagon picit aluli férfi.
Igényes, jó a teste, de a nőknek is az arc számít jobban, ahogy neked és nekem is. Férfiként nem tudok megítélni más férfiakat, de azt még én is látom, hogy egyáltalán nem helyes srácról van szó. Egyébként az alacsony homlok alacsonyabb intelligenciára utal. Olvass utána, belénk van programozva, hogy tudat alatt ezt feltételezzük. Vannak olyan arcok, amikről ránézésre magasabb intelligenciát feltételezünk. Tanulmányozd ezt a képet, és rájössz, miről beszélek:
Szerencsétlen srác pont úgy néz ki, mint a bal szélső.
Ez eddig szép és jó.
Csak tudod egy ideje már feltűnt valami. Linkelhetnek ide akármilyen férfit, szinte egyáltalán nem szokott tetszeni a lányoknak. Már, ha a nagy számok törvényéből is indulunk ki akkor is kellene lennie legalább 1-2-nek ilyen kérdéseknénk akinek hasonló az ideálja és nagyon bejön neki. Errefel senkinek sem.
Tehát akkor kezdem nagyon úgy érezni, hogy amikor itt azért megy a nyavalygás merthogy nincs egyetlen jóképű férfi sem az baromira nem a férfiak hibája innentől fogva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!