Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van úgy h menstruáció alatt nagyon kívánja a szexet?
Figyelt kérdés
Nem szeretném kipróbálni,kérlek ne is próbáljatok meggyőzni róla mert számomra ez undorító.. De annyira szexéhes vagyok ilyenkor,ti voltatok már így?2017. okt. 10. 20:26
11/17 anonim válasza:
Persze.
A sors büntetése, lel. :"D
22/N
12/17 anonim válasza:
Gonosz itt a fehérnép. Miért buktattatok le? :(
13/17 anonim válasza:
Igen. Az utolsó héten általában a hátam közepére nem kívánom a szexet, máskor elég gyorsan beindulok, de olyankor az előjáték tényleg fél óra könyörgés... Aztán egyszer csak nagyon kívánni kezdem, olyankor már tudom, hogy egy napon belül meg fog jönni.
14/17 anonim válasza:
Igen, olyankor le se lehet lőni.
15/17 anonim válasza:
Igen és utolsó napokban - mikor már pár csepp vér van max., akkor a páromnak is esek.
Előtte hiába kívánom veszettül, azért nekem sem fér bele, hogy ömlik a vérem, fájok és szexeljünk.
Olyankor csak petting van, meg bújás-ölelés.
16/17 anonim válasza:
Nem szoktam jobban kívánni, mint bármikor máskor. Ettől függetlenül simán szexelünk olyankor is, ha olyan kedvünk van.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Persze alapjáraton is kívánom a párom,egyébként is nagyon jó vele a szex.. De ilyenkor jobban. Őt nem zvarná de engem valamiért taszít a gondolat.. Viszont látom más is odavan ilyenkor :D
2017. okt. 10. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!