Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek mindig csak komoly kapcsolataik voltak (és abból
se sok) azok nem hiányolnak valamit?
Figyelt kérdés
Már elmúltam 30,van egy szerető férjem és egy kisbabám is. Nagyon boldog vagyok így. Huszonéves korom elején nagyon sok kalandom volt. Ritka hülye helyzetekbe is belekevertem magam,amit akkor rossznak éreztem,de utólag sokszor viccesnek látom,és tapasztalatnak se utolsó. Nem voltam az,aki állandóan bulizott és pasizott. De akadtak pasijaim. Úgy érzem mindent kipróbáltam amit akartam,semmit nem bánok már,és ezek után jó feleségnek és anyának lennem. Elgondolkodtatott,hogy akinek ezek kimaradtak,vagy elítéli az ilyesmit,az utólag nem bánja meg? Szerintem nem bűn fiatalon kiélni magunkat,kell ez a szórakozás. Utána jó rá visszaemlékezni,mesélni,tapasztalatot cserélni.
Amíg égtem a szerelemtől a férjem iránt, nem bántam egyáltalán. Sajnos egy idő után nagyon elhanyagolt, felmerültek bennem az általad leírt gondolatok, és ezért el is fogok válni hamarosan, és biztos lesz egy-két kalandom majd.
Ha van szerelem, szeretet, kölcsönös törődés, mély bizalom, nagy beszélgetések, szenvedély, akkor nem gondolom, hogy hiányzik a kaland.
2017. okt. 10. 16:08
2/10 Bogi1990 válasza:
Én nem hiányolom az életemből, hogy nem voltak futó kalandjaim, és nem gondolom úgy, hogy nem éltem ki magam.
Az első párommal 5 évet voltam, a másodikkal 3,5 évet. A jelenlegi párommal összeházasodtunk idén májusban, és az első babánkat várjuk.
Az egyetlen amit sajnálok, hogy egyetemista koromban nem éltem az Erasmus lehetőségével, mert az akkori páromat nem akartam itt hagyni fél évre... (pedig nem lett volna kár érte, mint utólag kiderült :D)
De ennyi.
2017. okt. 10. 16:22
3/10 anonim válasza:
Ez csak a felszínes embereknek hiányzik :)
2017. okt. 10. 16:27
4/10 anonim válasza:
Legelső barátommal 7 évig voltam együtt (18 éves voltam, mikor összejöttünk). Vele vesztettem el a szüzességemet. Aztán külön mentünk. Utána 1 évig orrba-szájba d...gtam. Szinte mindenkivel lefeküdtem, aki az utamba került. Ki akartam élni magamat. Aztán megismerkedtem mostani párommal, és úgy érzem, hiányozna, ha nem tettem volna meg, amiket megtettem abban az egy évben. Úgyhogy abszolút egyetértek Veled, Kérdező :)
31N
2017. okt. 10. 16:51
5/10 anonim válasza:
Hát figyi, az, hogy stabil kapcsolatod van egyàltalán nem zárja ki, hogy átbulizd az éjszakát. Mi legalábbis sokat "éltünk" együtt a férjemmel. Sőt, azért, mert van 2 gyerekünk, még nem húztuk le a redőnyt. Augusztusban végre eljutottam Alice Cooper koncertre, ami 15 éves vágyam volt. Amikor meglátogatjuk a családot, pofátlanul kihasználjuk a nagyszülőket. Rájuk bízzuk a gyerekeket és kettesben szervezünk programot. A férjem előtt 1 kapcsolatom volt, meg sok flörtöm. Nem érzem, hogy lemaradtam volna valamiről.
2017. okt. 10. 17:08
6/10 anonim válasza:
Azt nem értem,hogy ha valakinek fiatalon sincs indíttatása (pl elítéli vagy csak nem akarja) akkor szerintem ez idősebb korára sem fog hiányozni. Van aki élvezi fiatalon a kalandokat,van aki nem. Most ne erőltesse már rá magára senki a kalandozást,mert "ki kell élnie magát". Ha nem hát nem. De ez a "fiatalon éld ki magad" dolog annyira baromság... Mert idősebb korban már nem tudsz éln a lehetőségekkel? Én ha ki akarom élni magam akkor megteszem. De ez biztos nem most lesz. Valamint amíg ilyen párom van mellette/vele mindent kiélek amit csak akarok. Ehhez minek több fac/puncus?
2017. okt. 10. 18:19
7/10 anonim válasza:
Szerintem sem bűn, ha valaki kiéli magát fiatalon, nem is ítélem el ezeket az embereket, DE én személy szerint egyáltalán nem vágytam rá soha.
Szóval nem is hiányzik.
22/N
2017. okt. 10. 18:40
8/10 mikeXxX válasza:
Hát a legtöbb női válasz pfffhh inkább hagyjuk .
Azt gondolom sok ember nem is akar javítani a kapcsolatán pedig csak le kéne ülni azzal beszélni akivel együtt van az ember több éve és nem hagyni kihülni egy kapcsolatot na itt a gond hogy manapság inkább eldobnak az emberek több évet mert viszket a p_nájuk vagy a f_rkuk . Soha nem hiányzott tény hogy volt pár kalandom de az is párkeresés közben alakult mikor kerestem az igazit . 38f
2017. okt. 10. 20:43
9/10 anonim válasza:
Azok puffognak csak itt akik nem is tudták volna kiélni magukat mert örültek ha egy ember szóba állt velük aztán le is ragadtak annál hátha nem lesz több alkalmuk.
2017. dec. 15. 10:59
10/10 anonim válasza:
#9-es,bacni mindenki tudna ha akarna,csak van aki nem akar. Az pedig mindenki magánügye mit nem akar. Ennyi erővel te meg féltékeny vagy mert nem találsz egy normális komoly embert ezért mindenkivel csak k%rogatsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!