Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy nem tudom elképzelni magam egy komoly kapcsolatban?
Elég sokat randizom, nem keresek görcsösen senkit, de ha elhív valaki, megadom nekik az esélyt. Van akivel csak 1-2 alkalommal találkozom, van akivel akár hónapokig, de komoly kapcsolat sosem lesz belőle. Kezdek rájönni, hogy ez főként az én hibám, ugyanis tudat alatt nem tudom elképzelni magam egy komoly kapcsolatban. Szeretnék majd családot valamikor, 30 felett, de még erre nagyon nem vagyok kész, ezért mindig beparázok ha valaki ezt elkezdi emlegetni. Nem szeretem a kötöttségeket sem, 2 éve sikerült elköltöznöm a szüleimtől, imádok egyedül élni, szeretném egy kicsit ezt is kiélvezni. Nekem az lenne az ideális ha heti kétszer találkoznánk és a többi nap mindenki élné a maga életét, de úgy tűnik mindenki komolyabbra vágyik. Én vagyok az éretlen? Ez nem normális ennyi idősen?
24/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!