Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok mi lett azokból a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok mi lett azokból a lányokból, akikbe általánosban/középiskolában mindenki szerelmes volt?

Figyelt kérdés

Tudtok érdekes sztorikat, életutakat? Megváltoztak? Mi lett velük?

Nálunk kettő modellként dolgozik (az egyik kifutó-, a másik fitness modell), egy másik a mesterképzését csinálja valahol külföldön (Belgiumban talán, nem tudom pontosan), egy nemrég diplomázott, most dolgozik, egy pedig nem tanult tovább szakközép után, de ő is dolgozik. Mindegyik gyönyörű és boldog továbbra is

25 év körüliek most

2017. okt. 10. 14:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%

egyik haverom szerelme volt anno aki most ordas nagy

prosti lett svájcban, 2 havonta meg hazajár igét hirdetni, meg elérhetetlen királynőt játszani.

szomorú valóság..ás hány, de hány iylen van :(

2017. okt. 10. 14:36
 2/11 anonim ***** válasza:
65%
Leharcolt bilológiai szexuális segédeszköz( tisztelet a kevés kivételnek). Az akkori kis szürke egerek közül pedig sok a jó nő. Igen aki korán ragyog, hamarabb levirágzik...
2017. okt. 10. 14:42
 3/11 anonim ***** válasza:
Nagyon nem követem a sorsukat, de a közösségi oldalak alapján maradtak szépek, boldogak, sikeresek.
2017. okt. 10. 14:58
 4/11 anonim ***** válasza:

Nálunk több ilyesmi lány volt.

Az egyik azért volt körülzsongva, mert idősebbnek nézett ki, mint ahány éves, és mondjuk 14-18 évesen úgy nézett ki, mint egy vmivel érettebb, 20onévei elején járó nő, kb. mint a sztárok... sajnos ez elkísérte végig, mellette bulizott, cigizett, drogot is próbált, és 25 éves korára úgy nézett ki, mint vmi 40éves, öregedő arc, amivel ugye kombinálódott a "beesett és kiélt arc" szindróma. Ezt még egy időben azzal is tetézte, hogy a gyönyörű természetes hajszínét (gesztenyebarna) befesttette vmi sufni fodrásszal "ombréra", aminek a végeredménye az lett, hogy full gusztustalan csibesárga lett a hajának a nagy része.

De olyanról is tudok, aki azóta átment Instagram modellbe, pedig ennyire közönséges nem volt még akkor, amikor tinik voltunk, akkor "csak" szép volt... most meg ciciműtött, kirakott mellek, póthaj, itt ilyen magánluxusyachton pózolás, ott olyan magánluxusyachton pózolás, feltöltött száj, márkamutogatás... sztem most nem annyira szép már, de ez a saját ízlésem, mert azóta is sorban állnak nála a pasik (max. a milyenség változott).

2017. okt. 10. 15:02
 5/11 anonim ***** válasza:

Egyikük szerepelt a hírekben, hogy autóbaleset érte és lebénult.

Egy másikuk meg ikreket szült, boldog családanya, és továbbra is nagyon szép.

2017. okt. 10. 15:36
 6/11 anonim ***** válasza:

Az egyikük nem tanul tovább, kozmetikus lett. Pár kilót felszedett, de még így szép...bár nem olyan, mint fénykorában. Pasijai vannak, de semmi komolyabb.

A másiknak született egy kisfia. Iszonyúan meghízott, nyoma sincs a szépségének, de nagyon boldognak tűnő családban él.

2017. okt. 10. 15:51
 7/11 anonim ***** válasza:

Mindenkinek másképp alakult az élete, semmi köze nincs a külsőhöz. Van, aki óvónő, védőnő vagy tanár lett, velük ezért tartjuk jobban a kapcsolatot. De van, aki jogász, call centeres, eladó, vállalkozó, kalauz vagy más egyéb. Szerencsére nem tudok arról, hogy nagy tragédiák érték volna őket. A többségnek családja van.

Két gimis osztálytársam is a gimis szerelméhez ment hozzá. :) Ma is boldog házasok.

Tavaly volt a 15. érettségi találkozónk.

2017. okt. 10. 15:56
 8/11 anonim ***** válasza:

A legtutibb csaj ma is gyönyörű, de nincs tartós kapsolata, családja, gyermeke. A másik lány megházasodott, sikeres művésznő lett, sajnos elvált, gyerek nincs. Egy kivételével az összes többi lánynak van férje, gyermekei az osztályból, kivéve a két volt legszebb lányt. A második nem tehet róla, ott az életvitel miatt következhetett be a válás. A legszebb lány viszont nagyon nyávogós és buta felszínes volt mindig is, őt egyszerűen lehetetlen hosszú távon elviselni.

Az évfolyamon volt még egy hozzá hasonló, ő valahogy mégis férjhez ment és babázik...

Munka ügyileg mindegyikük ugyan olyan sikeres, a művésznő kiemelkedő bármelyikünk közül, nagyon örültem a sikereinek, tehetségének, igazán nagy dolognak tartottam. Többiek üzleti életben dolgoznak jól.

2017. okt. 10. 16:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Egyedül él(30vége) se család se gyerek, se karrier, pedig okos volt és ambíciózus.
2017. okt. 10. 16:37
 10/11 anonim ***** válasza:

Akik általánosban voltak ilyen "mindenki csaja" típusok, azok nem vitték semmire, egy lány kivételével, bár konkrétan nem tudom, mivel foglalkozik az illető, de a Facebook alapján tartalmas és normális életet él :D (Nem bulizós képek, hanem családdal és pár baráttal valami normális programról mindig, most épp a 2 éves húgával nyomat állandóan képeket, de kiegyensúlyozottnak tűnik.) A többiek viszont bolti eladók, műkörmösök és társai és a pasijaik is jellemzően ilyen tróger suttyók a telepről.

A középsulis osztálytársaim viszont nagyjából mindannyian normális életet élnek, jó munkákkal, jó (fix) pasival, szerintem 95%-uk tuti diplomás, de én egy elég jó gimnáziumba jártam, szóval ez nem meglepő.

2017. okt. 10. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!