Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem undorító és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem undorító és igénytelenségre vall, ha egy pasi meghagyja hosszúra a körmeit?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen semmi baj a sráccal, csak hihetetlenül zavaró nálam, h férfihez képest van, h hosszúra meghagyja a körmeit... számomra ilyen egy ápolt férfi kéz: [link]

De az övé ilyenek kb, sőt hosszabbak: [link]

Vagy ez is ízlések és pofonok?! 😅

2017. okt. 9. 15:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Már meg ne haragudjál, de ez nem hosszú köröm a fickón, hanem kb. 2-3 mm-es, azaz normál. A csutkára lecsipeszelt-rágott köröm... nna, AZ ocsmány kérlek, nem ez!

Az meg egyenesen vicc, hogy pont a "méteres körmű népség" (gyk: nők) egyik tagja undorkodik ettől - akkor mit szólsz a toldott műkarmokhoz, vazze?

2017. okt. 9. 19:22
 12/15 anonim ***** válasza:

Te Sunshine!

Azért azt tudod, hogy a férfinek nem a kezét tervezték arra, hogy a vaginádban kotorásszon, ugye?

2017. okt. 9. 19:24
 13/15 anonim ***** válasza:
29%
Igaza van a kérdezőnek!! Undorító!! Én személy szerint undorodom attól ha ki ér a bőrén akár fél milit is!! Inkább legyen rágott de ne ilyen..! Elnézést kérek mindenkitől!! De nem tudok ezzel mit tenni.. Lehet ez nálam betegség :D
2017. okt. 9. 20:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Fú, engem a nagy körmökkel ki lehetne kergetni a világból, igénytelennek tartom férfiakon, mondjuk nekem a nőkön se tetszik, magamon se viselem el. Exemre csomószor rá kellett szólnom,h vágja már le, szerencsére a mostani barátom is utálja hosszabbra hagyni.

25/n

2017. okt. 11. 12:26
 15/15 A kérdező kommentje:

Akkor ezek szerint nem csak nekem "fura"..

Az utálkodóknak üzenném, akik az egészből azt vették ki, h már nem tudok mibe belekötni, vagy, h utálatoskodok ezzel a kérdéssel: Ahogy nektek férfiaknak igényetek az ápolt, női kéz, úgy nálunk nőknél is ha férfi kézről van szó. És szerintem, aki férfi létére ilyen hosszúra meghagyja a körmeit, amit egy nő is képes lenne megirigyelni, az a szememben ápolatlan. Ez az egyed akiről szó van, vágja a körmeit, csak nem olyan sűrűn mint ahogy kellene, bevárja míg hosszúra megnő neki... Szerintem ez már lustaság, h valaki ennyit vár vele ha amúgy is nyírja a körmeit. Mindenki más, aláírom, de ez csak az én nézőpontom :D

2017. okt. 17. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!