Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem undorító és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem undorító és igénytelenségre vall, ha egy pasi meghagyja hosszúra a körmeit?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen semmi baj a sráccal, csak hihetetlenül zavaró nálam, h férfihez képest van, h hosszúra meghagyja a körmeit... számomra ilyen egy ápolt férfi kéz: [link]

De az övé ilyenek kb, sőt hosszabbak: [link]

Vagy ez is ízlések és pofonok?! 😅

2017. okt. 9. 15:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
11%
Kínodban már te sem tudod, hogy mibe is köss bele, igaz?
2017. okt. 9. 15:25
 2/15 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Én sem szeretem, a vaginámba nem engedném nyúlni hosszú körmökkel.
2017. okt. 9. 15:26
 3/15 anonim ***** válasza:
Személy szerint engem is zavar,ha hosszú. De az a kérdés,hogy mennyire hosszú az a bizonyos "hosszú". Vannak helyzetek,hogy behasad a körmöm,vagy ráütök kalapáccsal vagy egyéb sérülés miatt nem tudom levágni olyan tökéletesen,vagy kicsit hosszabb a megszokotnál,de akkor sem kell olyan hosszúra gondolni,mint pl egy női köröm,az már vészes.
2017. okt. 9. 15:29
 4/15 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy hajlamos benőni a körme, az meg fáj. Vagy csak alapból begyullad, ha túl rövidre vágja.

Oké, nem lehet mindenki tökéletes herceg, de ha nem akarja valaki, hogy minden érintésnél fájjon az ujja, akkor nem vágja tövig.

2017. okt. 9. 15:58
 5/15 A kérdező kommentje:

1. Ugy ahogy te sem 🙄🙄🙄

Hmmm, olyanhoz tudom hasonlítani pl az hüvelykújját mint nőnél egy kisebb mandula formájú körmöt. Pontosan ilyen hosszú, találtam képet: [link]

Hát ez nem azért hosszú neki mert benőne a körme, látszik a körömágy hosszúságán is. Szerintem ez egyszerű hanyagság, h pasinak az újján is túlnő a köröm és látszódik. :/ Ettől nem ítélem el, csak számomra ez fura "stílus".

2017. okt. 9. 16:13
 6/15 anonim ***** válasza:
Vagyis számodra egy férfi keze mindig "esküvői körömmel" ékes. :D Mondd, hogy csak trollkodsz...
2017. okt. 9. 16:16
 7/15 anonim ***** válasza:
Ha egy nőnél oké, akkor milyen jogon kritizálod egy férfinál? :D
2017. okt. 9. 16:25
 8/15 anonim ***** válasza:

Akár nőnél, akár férfinál alap,hogy a keze/körme -is- ápolt legyen.

Nekem se tetszik a hosszabb köröm, és igen, nekem is fontos,hogy egy pasinak milyen a keze.

Persze vannak foglalkozások amivel együtt jár a kéz alapos igénybevétele, de a tiszta, rövid köröm alap egy pasinál.

2017. okt. 9. 16:45
 9/15 anonim ***** válasza:
Jobb mint akinek tövig le van rágva.
2017. okt. 9. 16:56
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak egyik kezén ilyen, akkor gitározik.
2017. okt. 9. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!