Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a 30-as pasik akik tini lányokra hajtanak, csak ágyba akarják őket vinni? Semmi komoly szándék ugye?
Nem emlékszem, hogy bárhol olyat írtam volna, hogy 13-14 évesekkel fekszem le...
Számomra tini= 20 év alatti lány. Szóval egy 19 éves is tini, benne is van a szóban "teen"ager, azaz tizenéves.
Jaguárról nem elképzelhetetlen, hogy kiváltsa a 18-30 éves nők érdeklődését, de ez csak az én véleményem.
31/f
Mit jelent, hogy tini?
Harmincas pasiként már nem kezdek tinivel.
Egy átlag 18-25 közötti fiatal felnőtt nő elég gyerekes, nem sok mindent tudok elképzelni vele.
Ennek ellenére például találkoztam itt is, az életben is olyan 19, 22 és 25 éves lánnyal, akinek nagyon érett gondolkodása volt, élveztem a vele beszélgetést, a társaságát, simán el tudtam volna képzelni komoly kapcsolatot, mert felnőttek voltak.
Ugye bizony.
Túljutottunk már azon, hogy az evolúcióra meg a DNS-re fogjuk azt, ha egy pasi egy manipulatív s-ggfej, szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!