Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többet kérjek el a 100 kilóstól?
#34: nem azert fizetett a legitarsasag extrem esetben dupla arat, mert sokat nyom a merlegen, hanem mert ketto ulesen fer csak el.
Ex tuti nem 100 kilonal.
Kár, hogy nem lehet kétszer felpontozni, vééégre rajtam kívül valaki bírja azokat a gyönyörűségeket, és nem leszólja, hogy a wankel gagyi :D
Amúgy kérdező, gyökér vagy. Nekünk egy mazda kupénk van, hát bizony ha meg van pakolva súllyal, akkor megérezni a fogyasztáson... amikor vittük két haverunkat nyaralni, nem kértünk egyiküktől se semmit, pedig hasonló súlyok voltak ott, mint amiket te emlegetsz.
Nem tudom, hogy aki ennyire sóher, az mi a faxnak vesz ilyen kocsit? Vegyél valami minimum fogyasztású óccsó autót, aztán annyi. Vagy legyen ez, de akkor meg ne vergődj.
Mondjuk van egy olyan érzésem, hogy neked még egy ezres swift is csak álom, ez meg egy kamu kérdés, de azért válaszoltam, mert ha ez itt éppen kamu is, sajnos sokan vannak, akik halál komolyan ilyenek, így kb szituációs gyakorlatnak kiváló ez a topic.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!