Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Külsőre milyen lány az ideálod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külsőre milyen lány az ideálod?

Figyelt kérdés

2017. okt. 5. 10:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%

Kb 165-170 centi idealis magassag lenne. En igazabol szeretem a szokeket vagy vilagosbarna/sotetszoke hajat szoval lehetne ilyen, a szeme lehetoleg szep kek legyen (mint az enyem, hogy a gyerekeknek is kek legyen majd) , az arca a legfontosabb nyilvan ami legyen szamomra nagyon tetszetos; nagyon tetszik ha valakinek markansabb "nagy" szaja es vastag ajkai vannak, pisze orra, szep arcformaja olyan. Persze az se hatrany ha kicsit kislanyos arca van. Az alakja nem annyira fontos de mivel idealrol van szo: vekony derek de noies csipo, nagyobb kerek fenek, vekony labak, a cicire elsore azt mondtam volna nem szamit de nem hatrany ha van neki, nem kell hatalmasnak lennie de olyan atlagos atlag folotti jo lenne. Ja es lehetoleg egy nagyon picit logjanak mert nekem az tetszik :) De csak egy picit.

Oltozkodjon stilusosan,noiesen es nekem nem kell az a hatalmas szolidsag meg egyszeruseg, oltozkodjon csak noiesen es szexisen (de ne kvásan!!!) ha kell. Ne hordjon gagyi cuccokat amik nem allnak jol neki, ne nekem kelljen divattanacsokat osztogatni. Ennyi. Le lehet pontozni csajok :D

2017. okt. 5. 12:07
 12/17 anonim ***** válasza:

Az arcforma, a hajszín és a külalak kb. ilyen:

[link]

2017. okt. 5. 12:09
 13/17 anonim ***** válasza:
60%
Nincs ilyen. Valamivel fogjon meg, de ne egérfogóval. Ez lehet gesztuscsokor, hangszín, mozdulatok, mosoly, megjelenési stílus, beszédstílus stb. Annyi kikötés van, hogy ne legyen elhízva, ne bagózzon és ne igyon masszívan, maximum csak alkalmanként pl. ünnepekkor.
2017. okt. 5. 12:13
 14/17 anonim ***** válasza:
Visszafogottabb külsőleg és belsőleg, átlagos testalkat.
2017. okt. 5. 12:26
 15/17 anonim ***** válasza:
79%
Arányos alkatú, szőke hajú, kék szemű nők tetszenek.
2017. okt. 5. 12:43
 16/17 anonim ***** válasza:

-175 cm-nél magasabb

-kis mellű

-természetes barna/fekete hajú

-barna szemű

-csinos arcú

-vékony vagy átlagos alkatú

-hosszú (legalább lapockáig érő) hajú

Ezek közül egy nőben minél több van meg, engem annál jobban megvesz kilóra már csak a külsejével.

2017. okt. 5. 13:29
 17/17 anonim ***** válasza:
< 165 cm
2017. okt. 6. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!