Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok nő azt mondja nem számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő azt mondja nem számít milyen autója van egy srácnak, de akkor miért is nézik meg az autót meg azt is aki vezeti? Ha nem érdekli őket. Akkor miért?

Figyelt kérdés
2017. okt. 5. 08:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk mert tetszenek a szép autók.

Ha meg rusnya, akkor azért nézem :D

De az esetek 99%-ában azért, mert az autósok nagyrésze világtalan barom, és figyelnem kell, hogy mikor ütnek el...

2017. okt. 5. 11:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Folytatás (épp leszálltam a vonatról és nem tudtam befejezni :D )

Esetleg szín miatt szoktam még nézni kocsikat, némelyiknek a színe brutál jó, pl az új mazdák bordója gyönyörű, vagy nagy kedvenc az mx-6 lilás kékje, ritka szín egy ritka autónak.

Egyébként inkább az a jellemző nálam, hogy ha tetszik a kocsi, akkor nem nézegetem a benne ülőt. A minap jött szembe egy Datsun 280zx, a tátott szájjal bámulástól kevés tartott vissza, a sofőrre rá se pillantottam, fogalmam sincs milyen nemű és korú ember lehetett. Ha tetszik a kocsi, akkor azt nézem.

A sofőrt tipikusan olyan kocsikban szoktam megnézni, amiknél érdekel hogy ki az a gyökér aki ezzel közlekedik, hadd röhögjek rajta (smoke and charm-os kotla, ezres swift akkora szárnnyal mint az étkezőasztalunk, "tuning" bmw ami rommá van rohadva, lógó kipufogóval haladók, ízléstelen fényezésű kocsik, vadbarom módjára közlekedők, stb, elég sok szánalmas dolgot látni)

2017. okt. 5. 11:38
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy olyan gáz, mikor megbámulok egy szép autót, aztán véletlenül odapillantok a vezetőre és látom, hogy vetkőztet szemmel mert azt hiszi őt nézem és nem a kocsit.. :D

Ettől függetlenül párkeresésben viszont egyáltalán nem befolyásol. Nem az az első gondolat, hogy na majd ezt a pasit jól felszedem és akkor ilyen kocsival járhatok. Hanem az, hogy na majd ha beindul a karrierem veszek egy ilyen kocsit magamnak. :)

2017. okt. 5. 12:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Egy olyan pasival kavarok épp, akinek se jogsija, se kocsija. Lesz.arom!
2017. okt. 5. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!