Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadnátok, ha kiderülne a párotokról, hogy egy vallási szekta tagja?
egyébként minden oké a kapcsolatban...
(nem történt meg, csak felmerült)
Kicsit függ a vallástól is.
Ha jehovista,akkor gondolkodni se kéne. Pláne,ha szcientológiás.
Náluk ha csak elmész az épületük mellett,már megpróbálnak beszervezni.
Azonnal lapát.
Én nem vagyok vallásos, nem hiszek istenben, nem tudnék élni olyan emberrel, aki igen. És tökmindegy, milyen vallás, olyan nincs, hogy nincs hatással az életére. Ha csak egy sima keresztény, és imádkozik, templomba jár, nekem az is sok. Nem tudnám komolyan venni ezt, ami őt érthető okokból bántaná. Na meg ugye a gyerek kérdés... az én gyerekem tuti nem kap semmilyen vallásos nevelést. Ezt elfogadná egy vallásos ember? Nem hiszem.
A szektás az meg még rosszabb, azok konkrétan fanatikusok, kéne a francnak.
ugy merult fel a kerdes, hogy a paromnak egy volt ovis tarsa kitalalta es megprobalt meggyozni rola, hogy a parom anyja bolond volt (mar nem el sajnos) es kiskoraban a paromat es a tesoit hazalni vitte mindenfele kulfoldi orszagba, amig az apjuk kulfoldon dolgozott..:D
persze egy percig nem hittem el, mert teljesen jo csaladbol szarmazik, abszurd az egesz. a csavo se volt szazas... csak eszembe jutott mi lenne ha tenyleg kiderulne
amugy kereszteny a parom es neha olvassa a bibliat, de ez engem sose zavart annak ellenere, hogy en nem vagyok megkeresztelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!