Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti próbálkoznátok több hülyeség után?
Volt egy lány akivel ismerkedtem, több elég nagy butaságot csináltam, már ott tart a dolog, hogy többet nem akar velem beszélni. Mind2 irányból voltak hülyeségek, nem feltétlen tudatosan mind.
Vajon van értelme kitartani, próbálkozni, ha kijelentette, hogy többet nem akar velem találkozni?
A részletek most nem fontosak, inkább általánosságban érdekel, ha ez a helyzet áll fent, megéri e bizonyítani, hogy mennyire fontos a másik, mennyire vágyunk rá, vagy túl kell tenni magunkat?
Én nagyon vágyom rá, nem tudom miért, de ez van.
#10:
elég fájdalmas úton jutottunk el végre a teljes őszinteséghez, talán mással sokkal lassabban juthatok el idáig
#11:
akkor adjam fel ennyire korán?
Hogyan lehet valakit akaratod ellenére mélyen megsérteni?
Ez a kamu profilos dolog tényleg hülyeség volt. Játszmázni, a másikat átverni, majd ezek után azt mondani, hogy mindezt a szerelem nevében tetted, nem valami egyenes dolog. Ha annyira szeretted, miért nem tudtál vele őszintén kommunikálni? Miért „valaki más nevében” osztottad ki? Mert nekem ez így jön le, az alapján, amit írsz.
„akiktől tanácsot kértem szerintük a lány fújta fel a dolgot és nincs elég kitartása meg pár dolgot mondtak és ezt próbáltam elmondani a kamu profilról, hogy mások hogyan látták ezt”
Ezeket miért nem tudtad személyesen te megmondani neki? Miért érezted szükségét, hogy kioktasd, mintha egy másik ember lennél?
És még ami nagyon érdekelne, mi ez a dolgok, amit többször leírsz, hogy te nem lehetsz szerelmes? Mire gondolsz? Milyen akadályai vannak?
#14:
amikor próbálsz valamit tenni, de rosszul sül el, nem gondoltam, hogy így fog reagálni, nem akartam ilyen érzékeny pontra tapintani, pont, hogy jót akartam, csak nem úgy sült el
korai fázisban azt mondani, hogy szerelmes vagyok az elég veszélyes dolog úgy gondolom
erről az okról nem akarok beszélni, mert tudom fáj neki
eredetileg nem is akartam semmi ilyesmit tenni, kiosztani meg főleg nem, csak megtudni mit gondol, hogyan érez
eddig nagyon vigyáztam arra, hogy véletlen se történhessen meg velem, korábbról van egy elég komoly szerelmi csalódásom, továbbá nem szerelemmel akarom látni a másikat, hanem szeretni
látom a hibáit, de valamennyire ignorálom őket, jó nem óriási problémák eltudom fogadni, csak mellette ez a vágy, hogy vele akarok lenni, már sok nekem, főleg ha nem is kapok erre már lehetőséget
nem akartam és nem akarok szerelmes lenni
beszéltem vele mielőtt "zaklatnám", nincs több esély
hát ez van, remélem gyorsan vége lesz ennek az érzésnek és lassan rátalálok arra akivel összejön a dolog :)
A kapcsolat nem egy küzdelem, ahol bármit is fel kéne adnod. Ha küzdened kell, az már rég rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!