Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy rajongsz valakiért -de nem ismered annyira-, szereted, de nem tudod miért. De mégis szereted, olyannak amilyen?
nekem volt ilyen, nem egy. általában semmi nem lett belőle...
volt egy ilyen akivel összejöttem, de aztán már nem is érdekelt:D
ebben az a szép ha nem teljesül be, különösen ha alig ismered. mert amikor megismered rájössz hogy nem az aminek képzelted és már nem is teccik.
más az a helyzet ha ismered jól az illetőt és egyszer csak beleszeretsz.
Szia !
Velem is valami hasonló történt. Beleszerettem valakibe akit csak kb másfél hónapja ismerek. A szeme és a mosolya teljesen elvette az eszem. Tudom hogy van barátja, de nem fogom feladni, addig fogom piszkálni amíg meg nem szeret. Mert én az életem is odaadnám érte.
szia!
tényleg jó a kérdés!:)
Nekem is volt ilyen, persze még most is emlékszem a srácra, és van, h időnként eszembe jut most is, h milyen jó lenne, lett volna jobban megismerni, talán sose felejtem el örökre-de ez már nem szerelem. Igazából, nem tudom, h az volt-e. Érdekesen kezdődött az egész, mert nem hiszem, h észre vettem volna, ha nem bámul egyszer úgy a buszon:)
Szinte "szugerált" a tekintete- de jó értelemben:)
Mikor volt a ballagása akkor kezdtem el érezni, h vmi nincs rendben velem..aztán pár órával később rájöttem: szerelmes vagyok(vagyis akkor azt hittem, mondjuk úgy az volt, annak éreztem).Mivel már előtte( a ballagása előtt) kiderítettem egy csomó dolgot róla(név, cím..stb)
felvettem msn-re, beszéltem is vele-sajnos csak kb. 2x-akkor is éreztem, h mennyire közel érzem magamhoz, annyira közelinek éreztem-de sajnos teljesen bezsongtam, mindenféle hülyeséget írtam neki, akkor is ha nem volt elérhető, és egyszercsak letörölt-persze abszolút jogosan...Azóta már írtam neki, h ne haragudjon, de csak annyit írt vissza, h nem is emlékszik már ilyemire-persze nem tudom ezt azért írta-e mert tényleg nem emlékszik, v csak nem akart megbántani, mert lehet már azt se tudja ki vagyok. Amúgy régen mindig bámult, meg buszon többször is összeért a kezünk, de sose szólt hozzám.
Hát bocsi a sok szövegért, de gondoltam ez ide való sztori.:)
Remélem neked összejön/összejött!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!